Comfortabel 4-sterrenhotel met gunstige ligging in Mayrhofen en veel luxe faciliteiten! 

Zillertal Resort Neuhaus is de nieuwe naam voor Hotel Neuhaus en is een comfortabel 4-sterrenhotel met veel faciliteiten! Het hotel ligt aan de rand van het centrum van Mayrhofen. De skilift Penkenbahn vind je op ca. 900 meter afstand. De dichtstbijzijnde skibushalte ligt op 50 meter van het hotel.

Zillertal Resort Neuhaus beschikt over diverse faciliteiten, zoals een receptie, lobby, verschillende gezellige zitruimtes/Stubes, gratis Wi-Fi en kinderspeelkamer met tafeltennis. Verder is er een lift, skiberging, fitnessruimte, restaurant, à la carte restaurant, bar, café, wijnkelder, biergarten, terras en wintertuin. Bij het hotel zijn er onoverdekte (gratis) en overdekte (tegen betaling) parkeerplaatsen. 

Na een dag wintersport kan je heerlijk ontspannen in de fijne wellness van het hotel (1500m2). Deze bestaat uit o.a. een buitenzwembad (78m2), binnenzwembad (78m2), sauna, Finse sauna, whirlpool en ontspanningsruimte. Tegen betaling kan je gebruik maken van verschillende massages, het solarium, wellnessbaden en beautycentrum.

De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw of bijgebouw (op 30 meter afstand). De kamers zijn uitgerust met bad of douche en toilet, föhn, telefoon, tv, Wi-Fi en kluisje. Sommige kamers hebben een zithoekje, balkon en/of terras. De 3e en 4e persoon op een kamers slapen op een bedbank. We onderscheiden:

  • 1/2-persoonskamer (23m2)    (2e persoon max 15 jaar)
  • 2-persoonskamer economy (25m2),
  • 2-persoons junior suite (40m2)
  • 2/3-persoonskamer balkon (28m2)
  • 2/3/4-persoons suite (40m2) – 2 ruimtes   (voor max 3 volw. + 1 kind of 2 volw. + 2 kinderen) 

Het verblijf in Zillertal Resort Neuhaus is op basis van halfpension plus. Dit bestaat uit een uitgebreid ontbijtbuffet, middag snack en een 5-gangen keuzediner met saladebuffet.

2 dagen

Inclusief skipas: true

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 24 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 461,00

Locatie

Zillertal Resort Neuhaus
Mayrhofen
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com