De heerlijke sauna van de Active Club Den Haag is de ideale sauna voor mensen die regelmatig of spontaan nog even willen genieten van de nodige ontspanning. Centraal gelegen in Den Haag aan de Johan de Wittlaan met voldoende parkeergelegenheid.

 

Active Club Den Haag is een kleine luxe sportschool met wellness en sauna gedeelte. De sportclub bevindt zich in het viersterrenhotel Novotel Den Haag World Forum. 

 

De sauna heeft de beschikking over losse voetenbaden, een droge 90 graden sauna, een stoombad, twee infrarood banken inclusief UV warmte lampen, een koud dompelbad en een relaxruimte. Uiteraard zijn ook de koude en warme douches in de kleedkamers aanwezig. 

 

Je kan bij deze health fitness club ook (op afspraak) terecht bij de professionele Personal Coaches of Active Fysio voor een speciale sportmassage of een ontspanningsmassage. Daarnaast is er een hoog aangeschreven Beauty Salon, Beaulin Beauty, die je van alle schoonheidsbehandelingen kan voorzien. 

 

Mocht je na dat ontspannen even wat willen eten, dan kan dat natuurlijk ook! Kleine hapjes en drankjes kunnen speciaal voor jou gemaakt worden.

 

De Active Club Den Haag is makkelijk te bereiken met de auto en het ov vanuit Scheveningen of Den Haag Centrum. Zo is een dagje wellness bereikbaar voor iedereen!

 

*Er zijn geen badkledingdagen bij de Active Club in Den Haag. 

 

Let op: Maak jouw reservering telefonisch 070 416 9136 definitief of via de website van Active Club Den Haag en geniet van jouw momentje weg na bijvoorbeeld aan lange werkdag.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 12,50

Locatie

Active Club Den Haag
Den Haag|Zuid-Holland
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com