In Gorinchem dichtbij Hoogblokland vind je deze luxe privé sauna Royal Spa. De private wellness is sfeervol ingericht en biedt je alle mogelijkheden voor een ontspannen en romantisch dagje weg!

 

In deze privé sauna kun je in alle privacy genieten van alle faciliteiten. Kies uit één van de twee Privé Sauna’s, de Deluxe Lounge (foto 2 t/m 7) of de V.I.P. Lounge (8 t/m 13). 

Laat je spieren ontspannen in de ruime whirlpool met krachtige massage jets of ontspan in de moderne Finse sauna, welke de mogelijkheid heeft tot opgieten met een heerlijk aroma.

De luxe douchecabine kan worden gebruikt als stoombad, waarna je je vervolgens lekker kunt opfrissen in de ruime regendouche. Op het loungebed kun je heerlijk relaxen met een hapje of drankje bij de romantische sfeerhaard.

 

Bij de prijs zijn handdoeken, badjassen, douchegel, shampoo en gratis wifi inbegrepen. Tegen betaling kun je drankjes nuttigen uit de gevulde minibar. Voor de deur aan de Twijnderstraat kun je gratis parkeren. 

 

Ben je toe aan een heerlijk ontspannen dagje in alle luxe en privacy? Of ben je op zoek naar een uniek cadeau? Dan ben je bij Royal Spa Gorinchem aan het juiste adres!

 

Let op:

-Reserveer van te voren je arrangement bij de Privé Sauna. Volg hiervoor de instructies op de voucher.

-Bekijk van te voren de huidige corona maatregelen die gelden.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 134,10

Locatie

Royal Spa Gorinchem
Gorinchem|Zuid-Holland
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com