In Wellness & Beauty De Parel, gelegen in de mondaine badplaats Domburg in Zeeland, vergeet je alle dagelijkse beslommeringen en kuur je op verantwoorde wijze! 

 

Het Zeeuwse kustplaatsje Domburg stond al in de vorige eeuw bekend als echt kuuroord. In het kielzog van de beroemde arts Dr. Mezger kozen vele vorstelijke personen Domburg als toevluchtsoord vanwege het heilzame klimaat. De gezonde lucht en de mooie Zeeuwse stranden maken van Domburg een bijzondere plek. 

 

De Parel beschikt over een saunalandschap met drie saunacabines, sauna binnen- en buitenbad, kleuren-kruidenkamer, infraroodsauna, bubbelbaden, patio met buitenbad en een zonnestudio. Verder is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke hammam massage.

 

In de sfeervolle saunabar met open haard kun je genieten van een hapje, drankje of smakelijke, gezonde maaltijd. Opgietingen vinden bij De Parel ook plaats en kunnen verschillen per keer, dus laat je verrassen door deze sprankelende ervaring. 

 

Wellness & Beauty De Parel is gevestigd in een van de Roompot-parken dus een relaxte overnachting erbij boeken kan ook nog eens. Genoeg redenen om de badplaats Domburg in Zeeland een bezoekje te brengen!

 

Let op:

-Maak jouw reservering telefonisch definitief of via de website van De Parel en vergeet alle dagelijkse beslommeringen tijdens jouw dagje wellness.

-Bekijk van te voren de huidige corona maatregelen die gelden.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 20,40

Locatie

De Parel
Domburg|Zeeland
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com