Onder de rook van Rotterdam staat het moderne Thermen Binnenmaas, omringd door weidse polders stap je een wereld van luxe en ontspanning binnen.


Thermen Binnenmaas heeft allerlei behandelingen, arrangementen en massages. Je kunt hier heerlijk ontspannen in de elf verschillende soorten sauna’s en twee soorten stoomcabines! De Esbeekse Kelo sauna waar je de geur van oer-Hollands hout tot je kan nemen, de ruime panoramasauna met prachtig uitzicht op de relaxtuin, de Four Elements pressure stone sauna, de infraroodcabine, de die hard sauna met 90 graden, de kleurensauna, de muzieksauna, de bonaventura sauna (vernoemd naar de polder waarin Thermen Binnenmaas is gevestigd), de Rama & Sita sauna’s en de Teman sauna. 


Blijf nog even in de warme sferen en maak gebruik van de verwarmde binnen- en buitenbaden of koel jezelf af en stap onder de koude drup en stortdouche.


Strijk vervolgens neer op een zwevend bed met uitkijk op de ruime wellness tuin. Ondertussen toe aan een hapje of drankje? Stap het luxe restaurant binnen met een ruime keuze uit Indonesische gerechten of traditionele bistro maaltijden onder het genot van een heerlijk kopje thee of een andere opfrisser.


Ontdek wat ‘s-Gravendeel aan ontspanning te bieden heeft en boek vandaag nog jouw dagje wellness met korting via SpaOnline.com! Je kan de voucher natuurlijk ook cadeau geven als cadeaubon 🙂


*Er zijn geen badkledingdagen. Iedere eerste maandag van de maand is het vrouwendag.

 

Let op:

-Maak jouw reservering per mail definitief bij Thermen Binnenmaas en kom vervolgens volledig tot rust omringd door weidse polders tijdens jouw dagje wellness.

– Op 25 & 26 december is deze voucher NIET te gebruiken.

– Reserveringen@thermenbinnenmaas.nl o.v.v. vouchernummer en aantal personen

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 31,12

Locatie

Thermen Binnenmaas
s-Gravendeel|Zuid-Holland
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com