Dit comfortabele hotel is gelegen in hartje Jasper aan de hoofdstraat. Vlakbij het hotel vind je een aantal winkels en restaurants. The Crimson is genoemd naar de beroemde vuurrode zonsondergangen in Jasper National Park.
Wintersport Jasper
Ontdek tijdens je wintersport Jasper een van de mooiste natuurparken van Canada, Jasper National Park. Het Nationaal Park ligt in het westen van Alberta en is onderdeel van de Rocky Mountains.
Maak hier kennis met de rust, ruimte en overweldigende natuur in het prachtige skigebied Marmot Basin. Naast de adembenemende natuur ontdek je hier bij iedere off piste afdaling – waar volop keuzes voor zijn – nieuwe routes waar nog niemand eerder door de poedersneeuw is afgedaald. Een heerlijke ervaring die je alleen tijdens je wintersport Jasper zult beleven!
Verblijf in het levendige wintersport dorp Jasper, het ideale startpunt voor je avontuurlijke ontdekkingstocht door winters Canada. Het authentieke dorp heeft haar charme weten te behouden en hotel The Crimson is de ideale uitvalbasis om het prachtige gebied te verkennen. Schuif na een dag op de pistes van Marmot Basin bijvoorbeeld aan bij de lokale brouwerij Jasper Brewing Company, of warm na een wandeltocht door de bevroren Maligne Canyon op bij Evil Dave’s Grill. Stuk voor stuk zijn de uitspanningen van Jasper plekken om met de trotse locals in contact te komen. De combinatie van rustige natuur en actieve ski-dagen zorgen voor een onvergetelijke wintersport in Canada!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidWanneer

Prijs

€ 1.459,00

Locatie

Jasper
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com