Midden in het Nationaal Landschap van Winterswijk ligt het prachtige vakantiepark de Twee Bruggen. Dit vakantiepark heeft alles wat je zoekt! Zo vind je er een sport, welness en zwempark met binnen- en buitenbad en maar liefst 4 glijbanen.

Villatenten op Vakantiepark de Twee Bruggen

Op Vakantiepark de Twee Bruggen staan onze Villatent Nomad safaritenten, die volledig ingericht zijn voor maximaal zes personen. De tenten hebben 35 m² aan binnenruimte, een hoog dak en een heerlijk ruim terras. Hierdoor voelt de tent heel ruimtelijk aan. De tenten zijn volledig ingericht voor 6 personen en alles is aanwezig: van comfortabele bedden tot een complete badkamer met douche, toilet en wastafel. Bedlinnen zijn bij Vakantiepark de Twee Bruggen inclusief.

De tenten beschikken over een split-unit. Hiermee kun je de tent op warme dagen heerlijk koelen en op wat koudere dagen juist lekker verwarmen.

Let op: de tenten op de Twee Bruggen zijn op sommige vlakken verschillend van andere Villatent Nomad tenten:
– Er is geen BBQ aanwezig bij de tenten
– Er staan geen loungestoelen, maar er is een driezitsbank op de veranda aanwezig en daarnaast uiteraard ook een eettafel
– Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed, één slaapkamer met een stapelbed en daarnaast is er een bedstee welke voor 2 personen een slaapplaats biedt.

 

Lees meer over Vakantiepark de Twee Bruggen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 13 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 196,69

Locatie

Vakantiepark de Twee Bruggen | Villatent Nomad | 6 pers.
Winterswijk
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com