Een fantastische 4-sterren familiecamping, met heerlijke faciliteiten, pal aan het strand gelegen.

Villatenten op Camping Village Baia Blu La Tortuga 

Op camping Village Baia La Blu Tortuga staan de Villatent Outback tenten. Ze bevinden zich in een rij, gunstig geplaatst nabij de voorzieningen. Deze tenten zijn omringd door bomen en bieden een schaduwrijke omgeving. De Villatent Outbacks hebben 25 m2 binnenruimte en een ruim buitenterras. De tenten zijn volledig ingericht voor maximaal vier personen. Alles is aanwezig, van comfortabele bedden tot een complete badkamer met douche, toilet en wastafel. Alle tenten op Village Baia Blu La Tortuga zijn uitgerust met airconditioning.

In de Villatent Outback voor maximaal 4 personen vind je twee fijne slaapkamers, die gescheiden zijn door een steigerhouten wand. In een van de slaapkamers staat een groot tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer staat een stapelbed. De bedden zijn allemaal twee meter lang en daardoor geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. In beide slaapkamers staat een kledingkast, waar je je kleding kunt opbergen.

Let op: Deze tenten zijn dit jaar nieuw gebouwd. Onze fotograaf heeft ze nog niet op locatie vastgelegd. Hoewel de foto’s identiek zijn aan de accommodatie, tonen ze niet de locatie van de Villatent op de camping. Voor meer informatie over de specifieke locatie, neem gerust contact met ons op.

Lees meer over Village Baia Blu La Tortuga

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 13 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 203,50

Locatie

Camping Village Baia Blu La Tortuga | Villatent Outback | 4 pers.
Aglientu - Sassari
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com