Camping Terme Čatež heeft het écht allemaal. De camping, pal langs de rivier de Sava gelegen, is onderdeel van een bruisend vakantieresort met talloze voorzieningen.

Villatenten op Camping Terme Čatež

Op Camping Terme Čatež staan onze Villatent Outback safaritenten. De tien tenten staan hier op een gezellig veldje, waarbij 5 tenten naast elkaar staan en de andere 5 tenten er achter staan.  De tenten hebben 25 m2 binnenruimte en een ruim buitenterras. De Villatenten zijn volledig ingericht en alles is aanwezig: van comfortabele bedden tot een complete badkamer met douche, toilet en wastafel.

Op Terme Čatež staan twee varianten van de Villatent Outback, de Outback voor maximaal 4 personen en een Outback voor maximaal 5 personen. 

De Outback voor maximaal 5 personen: In deze Villatent Outback vind je twee fijne slaapkamers, die gescheiden zijn door een steigerhouten wand. De slaapkamers zijn te verduisteren en ‘af te sluiten’ met een gordijntje. In een van de slaapkamers staat een groot tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer staat een stapelbed. Daarnaast is er een vouwbed/slaapbank aanwezig in deze tent voor de vijfde persoon. De bedden zijn allemaal twee meter lang en daardoor geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. In beide slaapkamers staat een kledingkast, waar je je kleding kunt opbergen.

Deze tenten zijn dit jaar nieuw gebouwd. Onze fotograaf heeft ze nog niet op locatie vastgelegd. Hoewel de foto’s identiek zijn aan de accommodatie, tonen ze niet de locatie van de Villatent op de camping. Voor meer informatie over de specifieke locatie, neem gerust contact met ons op.

Lees meer over Camping Terme Čatež.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 13 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 228,24

Locatie

Camping Terme Catez | Villatent Outback | 5 pers.
Brežice
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com