Een gite met 2 slaapkamers op de begane grond, verbonden aan het eigendom van de eigenaar, maar volledig privé met een eigen ingang en tuinzone. Binnen is er één tweepersoonsslaapkamer met een kingsize bed en een slaapkamer met “modulaire slaapopstelling” , drie eenpersoonsbedden of een kingsize & single. De badkamers zijn onlangs gerenoveerd en hebben een grote inloopdouche, wastafel en toilet, plus een apart toilet. Een der badkamers is speciaal ontworpen voor bezoekers met verminderde mobiliteit. Er is een woonkamer met eettafel en een aparte, volledig uitgeruste keuken. De leefruimte heeft doormiddel van venster deuren een onmiddelijke toegang tot het privé terras vanwaar u geniet van het rivierzicht.
Elke slaapkamer en loungeruimte zijn voorzien van verkoeling en-of verwarming. U wordt bij aankomst voorzien in alle beddengoed, handdoeken en badhanddoeken alsook een woonstarterspakket.
Buiten de gite is er een groot terras met zitjes en uitzicht op de rivier alsook een privétuin. Er is ook een buitentafel en stoelen en een barbecue in de schaduw van bomen met ligstoelen om te ontspannen. Gasten kunnen tijdens de dag gebruikmaken van het zoutwaterzwembad en er is een overdekte speelruimte met tafeltennis en tafelvoetbal, samen met een selectie van enkele andere buitenspellen. Gasten zijn vrij om over het 18 hectare grote terrein rond de gite en het hoofdgebouw te wandelen,alsook bootje te varen. Er zijn gratis fietsen beschikbaar en elektrische fietsen zijn op reservatie apart te huur bij het lokale toeristen bureau.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 925,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

L'indépendant
Casseneuil
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com