’s Morgens de gordijnen open en dan kunt u meteen genieten van een prachtig uitzicht over strand en zee. Kan het nog beter? Gezellig appartement voor vier personen direct aan de kust. Centraal gelegen aan de zeedijk en op 450m van de jachthaven vindt u deze residentie met verschillende appartementen/vakantiesuites. De vakantiesuites zijn voorzien van alle comfort: stijlvolle afwerking, douche en wc en kabeltelevisie. Voor jong en oud is Blankenberge een geweldige mix van natuur, cultuur, gastronomie en entertainment.

Het appartement is geschikt voor maximaal vier personen en is 40m2 groot. Het appartement beschikt over een woonkamer met een eethoek, televisie en een open kitchenette met koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, borden, bestek, glazen etc. In het slaapgedeelte vindt u een tweepersoonsbed en een slaaphoek voor kinderen met een stapelbed.De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. Het appartement biedt uitzicht over de zee.

{“id”:656,”lang”:”nl”,”location_id”:373,”location_type”:”place”,”description”:”Blankenberge is een gezellig dorp aan de Belgische kust dat tal van activiteiten biedt. Geniet van het brede strand, de gezellige jachthaven, de lange zeedijk, het casino, de fantastische restaurants en de sfeervolle winkelstraten. Gedurende het hele jaar kunt u hier echt een heerlijke strandvakantie beleven. Voor een lekker dagje uit gaat u naar Sealife Blankenberge, ZOO Serpentarium of de variu00e9tu00e9-show van het Witte Paard. Voor een heerlijk dagje winkelen gaat u naar Werelderfgoedstad Brugge: de stad die rijk is aan prachtige musea, monumenten, stadsparken en indrukwekkende architectuur. Maak er een lange stadswandeling of neem een bootje over de grachten. Kortom: in deze omgeving is echt van alles mogelijk!”,”created_at”:”2021-01-14T09:47:36.000000Z”,”updated_at”:”2021-01-14T12:50:06.000000Z”}

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

za 1 juni t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 365,00

Locatie

Mooi 4 persoons suite met zeezicht in Blankenberge
Blankenberge
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com