Mooi vakantiehuis gebouwd in oude natuursteen. Op de begane grond bevindt zich een comfortabele woonkamer met een prachtig uitzicht op het middeleeuwse dorp Labatie d’ Andaure.
De woonkamer heeft een comfortabele bank en een televisie met dvd-speler. Tijdens de koelere nachten (april/oktober) wordt het huis verwarmd door een pelletkachel.
In overleg met Vincent & Virginie.
WiFi beschikbaar op het terrein rondom het huis, helaas niet in het huis zelf.
De keuken is volledig uitgerust. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel en een toilet. Er is ook een haardroger en een strijkijzer.
Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, bereikbaar via een steile trap, (zie foto op de website) voor ouderen niet echt praktisch. Een kamer met een tweepersoonsbed, en een kamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Op verzoek kan een babybedje en kinderstoel worden geplaatst (uiteraard gratis).
Het buitenterras biedt een prachtig vrij uitzicht op het dorp en de bergen. Er is ook een overdekt terras met een loungebank: het terras kan afgesloten worden voor honden, ca. 9 mtr x 7 mtr (zie foto op de website).Er is veel privacy door de eigen oprit waar twee auto’s geparkeerd kunnen worden.
Ook kunt u gebruik maken van een privéstrandje aan de rivier de Doux, te voet bereikbaar (ca. 500 m bergafwaarts) via een privépad. Geniet van de rust, de ruimte en vooral de ontspanning.
Het is ook zeer geschikt voor kleine kinderen!
De eigenaren, Vincent en Virginie, hebben minischapen, geiten, kippen, etc. voor de kleintjes!
Vincent en Virginie wonen vlakbij en zijn het grootste deel van de dag bereikbaar. Ze spreken Frans en een beetje Engels. Beiden zijn zeer flexibel, gezellig, vriendelijk en vooral behulpzaam. Rosette is een goede Nederlandse vriendin die Nederlandstaligen kan helpen in hun communicatie met de huurders.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 490,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Le Petit Roule
Labatie-d'Andaure
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com