Ben jij echt een wintersportliefhebber? Ook dan ben je bij chalet Heimelig aan het juiste adres. Op slechts 100 meter van het chalet vind je een skibushalte waarvandaan de skibus je zo naar de dichtstbijzijnde skilift brengt. Dit groepshuis beschikt over 2 woningen. Een woning op de begane grond voor 8 personen en een woning voor 14 personen op de eerste verdieping. Met deze variant huur je het volledige huis. Bij binnenkomst van beide woningen loop je direct de gezellige en modern ingerichte woon/ eetkamer in waar je een gezellige zithoek, openkeuken met eettafel en open keuken vindt dit van alle gemakken in voorzien. De bank in de zithoek tover je zelf om tot een 2 persoons slaapbank als je ’s avonds wil gaan slapen.
Daarnaast vind je er nog 5 slaapkamers en 5 badkamers. Twee van de 5 badkamers betreft een badkamer ensuite met eigen toilet. Er zijn meerdere slaapkamers met een stapelbed hetgeen dit groepshuis een ideale verblijfsplaats maakt voor gezinnen met kinderen!
In de winter vertrekken vanuit Saalbach er diverse liften naar de pistes van het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn dat over ruim 270 kilometer aan pistes beschikt! Een zeer geschikt skigebied voor jong en oud.
Hou jij van ontbijten op het terras in de frisse berglucht? Dan zit je hier bij Chalet Heimelig goed! Bij dit groepshuis vind je zowel een ruim dakterras als een terras op de begane grond waar je bij goed weer heerlijk van het Oostenrijkse zonnetje kan genieten! Na het ontbijt in de zomer start je een gezonde wandeling door het centrum van Saalbach hetgeen circa op 1.2 km van het chalet gelegen is. Dagelijkse boodschappen haal je bij de supermarkt die 1 km verder ligt. Heb je eens geen zin om te koken? Het dichtstbijzijnde restaurant is al op 400 meter van het chalet gelegen.
Je kunt de auto kwijt op de parkeerplaats en op aanvraag kun je gebruikmaken van een kinderbed en een kinderstoel.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal, woonkamer(2-pers. slaapbank, TV, koffiezetapparaat), open keuken(waterkoker, fornuis(keramisch), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. slaapbank, stapelbed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), badkamer(douche, wastafel, wc), toilet, terras)
Op de 1e etage: (hal, woonkamer(2x 1-pers. slaapbank, TV, balkon), open keuken(fornuis(keramisch), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, stapelbed), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, 2x stapelbed, douche, wastafel, wc), badkamer(douche, wastafel), toilet, dakterras)
relaxruimte(douche, sauna), skiberging(skischoenverwarmers), verwarming(CV), tuinmeubilair, 6x parking, kinderbed(op aanvraag), kinderstoel(op aanvraag) Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 340, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.094,76
Bij een bezetting van 22 personen

Locatie

Chalet Heimelig XL
Saalbach-Hinterglemm
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com