Wil je met de hele familie op vakantie of een weekendje weg? Dan is het Familiehuis Comfort iets voor jullie! Geschikt voor groepen tot wel 16 personen.

Dit huis is voorzien van een woonkamer met open haard en een speciaal ouder/kind slaapkamer. Via de grote schuifpui kun je makkelijk van de ruime tuin genieten. Ook kun je samen eten in de luxe keuken met twee vaatwassers, gaskookplaat en magnetron.

Verder vindt je in het Familiehuis Comfort 7 slaapkamers waarvan 5 x 2-persoons en 2 x 3-persoons, 3 badkamers met douche en één badkamer met douche én ligbad. Daarnaast 4 aparte toiletten. Tevens bevindt zich op de begane grond ook een slaapkamer, badkamer en toilet. De ouder/kind slaapkamer heeft twee 1-persoonsbedden, een commode en ledikant. Tevens staat er standaard een kinderbed (excl. linnen), kinderbox en kinderstoel in het Familiehuis.
 

Omdat er meerdere Familiehuizen bij elkaar gelegen zijn is het ook mogelijk om met een grotere groep te verblijven. Alle Familiehuizen zijn rookvrij, op aanvraag zijn er een aantal groepshuizen waar ook je huisdier welkom is.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

vr 20 mei t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 978,30

Locatie

Vakantiepark Witterzomer
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com