59,60 Korting!


Bestel maar snel je kaarten, want op 27 augustus 2023 stopt deze musical definitief. En jij wilt The Bodyguard, de musical toch gezien hebben voordat het doek definitief valt. Bekijk deze schitterende musical, geschreven en gebaseerd op de gelijknamige succesfilm. Met muziek van niemand minder dan Whitye Houston. Via DagjeuitPagina kun je nu super goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 67%. Een toegangskaartje kost je dan geen 88,60 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je via deze website voor maar 29,00. Dat scheelt je dus al gauw 59,60 per entree ticket.

Klik hier om je entree ticket voor The Bodyguard, de musical te bestellen.

The Bodyguard, de musical:

“The Bodyguard: The Musical” is een toneelmusical gebaseerd op de film “The Bodyguard” uit 1992, met in de hoofdrollen Whitney Houston en Kevin Costner. De muzikale bewerking bevat een boek van Alexander Dinelaris en volgt hetzelfde spannende en romantische plot als de film.

Het verhaal draait om Rachel Marron, een beroemde popzangeres en actrice, die het doelwit wordt van een stalker. Om haar te beschermen, wordt een voormalige agent van de geheime dienst, Frank Farmer genaamd, ingehuurd als haar persoonlijke lijfwacht. Terwijl Frank Rachel probeert te beschermen, ontwikkelen ze een diepe en gecompliceerde relatie die de grenzen van hun professionele rol overschrijdt.

The Bodyguard, de musical


De musical toont de hitnummers van Whitney Houston, waardoor het een eerbetoon is aan de muziek en nalatenschap van de overleden zanger. Enkele van de iconische nummers die in de show voorkomen, zijn ‘I Will Always Love You’, ‘I Have Nothing’, ‘Run to You’ en ‘I Wanna Dance with Somebody’.

“The Bodyguard: The Musical” ging in première in het Londense West End in 2012 en is sindsdien in verschillende landen over de hele wereld opgevoerd. Het kreeg gemengde recensies van critici, maar werd met name populair onder fans van de muziek van Whitney Houston.

Wat krijg je voor deze deal:

  • Entreeticket voor The Bodyguard – de musical
  • Zitplaatsen voor rang 1 of premium rang. Op basis van beschikbaarheid
  • Inclusief de Eventim servicekosten

Klik hier om je entree ticket voor The Bodyguard, de musical te bestellen.

Hotelovernachting Utrecht:

De prijs voor deze super deal is zo laag, dat het wellicht een goed tip is, om je bezoek aan deze musical te veraangenamen met een leuke, gezellige of romantische hotelovernachting in Utrecht.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere musicals in de categorie Theater en Bioscoop.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 23 juli t/m zo 27 augustus 2023

Prijs

Van 88,60 voor maar 29,00

Locatie

Beatrix Theater
Jaarbeursplein 6a
3521 AL Utrecht
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com