Leef je lekker uit!


Heb jij ook zo’n moeite met kiezen? eerst lasergamen dan karten en daarna proberen te ontsnappen uit Prison Island. Of andersom……………..? Je kunt ze natuurlijk ook gewoon allemaal doen. Bij de Kartfabrique in Utrecht kun je wat dat betreft je hart ophalen. 

Klik hier om je gewenste aktiviteit in de Kartfabrique in Utrecht te plannen en je tickets te bestellen.

Kartfabrique Utrecht:

Met name als de weergoden je wat minder gezind zijn, kun je hier heerlijk vertoeven. Samen met je vrienden, familie, je gezin, collega’s of teamgenoten, helemaal uit je dak gaan tijdens het karten, lasergamen of een spannend spel Prison Island. Lekker aktief bezig zijn. Troef je opponenten af en wordt overtuigend de man of girl van de match. Lukt het jou om de snelste tijd te klokken tijdens een wedstrijdje karten met je collega’s? Of heb jij het meeste tactische inzicht en schakelt iedereen uit tijdens een potje lasergamen. Of weet jij net die laatste aanwijzing in de juiste perspectief te plaatsen zodat je kunt ontsnappen uit Prison Island? Kortom kom maar gauw eens langs en ga de uitdaging aan!

Leukste uitje van Utrecht:

Over smaak valt niet te twisten, maar volgens ons vind je al dat leuks in het leukste uitje van Utrecht! Wacht niet te lang, want met de Corona maatregelen achter ons, willen veel mensen er weer opuit trekken. En de meest favoeriete tijden om te spelen of te karten zitten zo vol. In de Kartfabrique staan ter zake kundige professionals voor je klaar om je gastvrij te ontvangen. En misschien noge belangrijker; van hen krijg je professionele en uitgebreide begeleiding. De Kartfabrique absoluut kindvriendelijk en veiligheid staat hoog in het vaandel.

Klik hier om je gewenste aktiviteit in de Kartfabrique in Utrecht te plannen en je tickets te bestellen.

kartfabrique

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in onder andere IJskarten in Rucphen en Indoor Skydive in Roosendaal.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel


karten utrecht
Wanneer

di 18 mei t/m vr 31 december 2021

Openingstijden

Diverse openingstijden

Locatie

Kart Fabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

Contact

030-2404040
Meer informatie / boeken


Booking.com