7,00 Korting!


Voor het totale Italie gevoel moet je beslist naar Kasteel de Haar in Haarzuilens komen. Eten, drinken, kunst, cultuur, mooie auto’s en nog veel meer kun je daar vinden, proeven en bewonderen. Misschien is het Italie evenement Smaak en Stijl een goed idee voor aan dagje uit als voorproefje van je vakantie? Om alvast in de stemming te komen? Of nog even vast te houden als je vakantie net voorbij is? Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope entree tickets bestellen voor dit unieke festijn. We bieden een korting aan van wel 36%. Een toegangskaartje kost je dan geen 19,50 aan de kassa ter plekke, maar bestel je via deze site voor slechts 12,50. Dat scheelt je al gauw 7,00 per entree ticket.

Klik ook hier om je entree ticket voor het Italie evenement Smaak en Stijl in Kasteel de Haar te bestellen.

Italie evenement Smaak en Stijl:

Breng ook een een bezoek aan dit prachtige en vooral zalige evenement van zien, proeven, ervaren en voelen. En dat in de unieke ambiance van de het luisterijke Kasteel Haarzuilens.

Wat kun je verwachten op het Italie evenement Smaak en Stijl:

Van auto’s en kunst tot mode en interieur, van zandkunstenaars tot het verwennen van de inwendige mens. Maar ook de reislustige mens kan er zijn/haar ophalen. Zo slaan bezoekers dit jaar twee vliegen in een klap tijdens de ‘Tour del Vino’. Hierbij laten bekende en onbekende regio’s van zich zien en proeven. Het is letterlijk een ontdekkingstocht langs boeiende exposanten en wijnhuizen. Ook de Zandkunstenaar neemt de bezoekers van het evenement mee op reis tijdens zijn bijzondere voorstellingen. Hij ‘tovert’ de mooiste gebouwen tevoorschijn uit onder meer Rome, Milaan en Venetië. En zou de zandtoren van Pisa blijven staan? ‘Veggitalian’ toont deze dagen de Italiaanse keuken van zijn groene kant tijdens verschillende workshops en proeverijen. Vegetarisch en veganistisch eten lijken namelijk een hippe trend, maar in Italië (w)eten ze al heel lang beter.

Italie evenement Smaak en Stijl

Parkeren:

Als je met je eigen auto komt, is er een mogelijkheid om betaald te parkeren op het terrein. De kosten daarvan zijn 10,00. Er staan speciale routeborden die je kunt volgen. Volg ter plekee de routeborden naar “De Haar”. 

Klik ook hier om je entree ticket voor het Italie evenement Smaak en Stijl in Kasteel de Haar te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer markten en beurzen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

vr 20 t/m zo 22 mei 2022

Openingstijden

Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 18.00 uur
Zondag: 10.00 - 18.00 uur

Prijs

Van 19,50 voor slechts 12,50

Locatie

Kasteel Haarzuilens
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Meer informatie / boeken


Booking.com