5,00 Korting!


Voor het totale Italie gevoel moet je beslist naar Kasteel De Haar in Utrecht komen. Eten, drinken, kunst, cultuur, mooie auto’s en nog veel meer kun je daar vinden, proeven en bewonderen. Misschien is het Italie evenement Smaak en Stijl een goed idee voor een dagje uit, als voorproefje van je volgende vakantie? Om alvast in de stemming te komen? Of nog even vast te houden als je vakantie net voorbij is? Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope entree tickets bestellen voor dit unieke festijn. We bieden een korting aan van wel 50%. Een toegangskaartje kost je dan geen 25,00 aan de kassa ter plekke, maar bestel je via deze site voor slechts 12,50. Dat scheelt je al gauw 12,50 per entree ticket.

Klik ook hier om je entree ticket voor het Italie Evenement Smaak en Stijl op Kasteel De Haar in Utrecht te bestellen.

Voor een impressie van de zomer editie van dit evenement, kun je onderstaand filmpje bekijken.

Italie evenement Smaak en Stijl:

Breng ook een een bezoek aan dit prachtige en vooral zalige evenement van zien, proeven, ervaren en voelen. En dat in de unieke ambiance van de het luisterijke Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten. Van 31 mei tot en met 2 juni 2024 ben je van harte welkom op de winterse editie van het overbekende Italië evenement. Deze voorjaar editie is in navolging op de vele succesvolle winter edities die er reeds georganiseerd zijn.

Italië evenement op Kasteel De Haar Utrecht

Wat kun je verwachten op het Italie evenement Smaak en Stijl:

Natuurlijk kun je je smaakpapillen verwennen en inspriratie opdoen voor de Italiaanse keuken tijdens de feestdagen. Er zijn verschillende proeverijen en workshops waar je aan mee kunt doen. Romantisch met z’n tweetjes of de hele familie compleet; de Italiaanse keuken biedt de allerlekkerste inspiratie voor de feestdagen. Tijdens de verschillende proeverijen en workshops ontdek je het zelf. En terwijl la mamma – of pappa – in de keuken staat, worden flessen ontkurkt. Smaak van de Winter haalt niet alleen de mooiste feestelijke bubbels, maar ook de heerlijkste winterwijnen uit de kelder. Salute op een gelukkig nieuw jaar!   

Voor wat betreft de mode, met Milaan als ultieme mode hoofdstad, is Italië natuurlijk the place to be. Dat vind je natuurlijk terug tijdens dit Italië evenemeny. Want als het om het gevoel voor stijl en styling gaat moet je beslist in Italië zijn. Om de feestdagen extra feestelijk te maken, mag een mooie outfit natuurlijk niet ontbreken. Tijdens dit evenement neemt men je graag de maat en vind je volop keus bij de mode specialisten. Tijdens de winterdagen waarop een jurk of vlinderstrik niet van toepassing zijn, mogen de warme vesten, truien en sjaals niet ontbreken. Lekker casual en Made in Italy, uiteraard. 

Verder scoor je op dit unieke evenement absoluut de leukste, mooiste en lekkerste cadeaus voor de feestdagen. Voor hem, voor haar of voor de kinderen. Vor elk wat wils. De exposanten van Smaak en Stijl hebben veel Italiaans in de aanbieding. Wat dacht je van een klassieke panettone, authentieke parfumerie of bijvoorbeeld twee tickets voor een romantische citytrip naar Rome?    

Italië evenement op kasteel De Haar Utrecht

Parkeren:

Als je met je eigen auto komt, is er een mogelijkheid om betaald te parkeren op het terrein. De kosten daarvan zijn 11,00.

Klik ook hier om je entree ticket voor het Italie evenement Smaak en Stijl op Kasteel De Haar in Utrecht te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer markten en beurzen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

vr 31 mei t/m zo 2 juni 2024

Openingstijden

10.00 - 18.00 uur

Prijs

Van 14,95 voor slechts 9,95

Locatie

Kasteel De Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com