50% Korting!

Wil jij in de voetsporen treden van de bekende onderwater specialist Jaques Cousteau? Heb je al vaker gedroomd om zelf eens de mysterieuze onderwater wereld te betreden en de wateroppervlakte van de onderkant te bekijken? Hier is je kans; een introductie duikles van 3,5 uur, waarin je een aantal geheimen van het diepzee duiken zelf kunt ervaren. Grijp deze unieke kans aan met een korting tot wel 50 %, van €60,= voor slechts €29,99.

Klik hier om je voucher voor een introductie duik te bestellen.

Introductie duikles:

Mocht je komende zomer of in het najaar vertrekken naar een exotisch oord, ergens op de wereld, waar je fantastisch kunt duiken, maar je bent niet in het bezit van een duikbrevet, is het aan te bevelen om eerst eens te starten met een introductie duikles. Via een introductie duikles kun je prima ervaren of je duiken leuk vindt en of je er verder mee wilt. Dat scheelt investeren in een “dure” duikcursus en bijbehorende uitrusting, mocht je na een introductie duikles erachter zijn gekomen dat het niet bij je past.

Onderwater wereld:

Een mens is niet zoals een vis gecreëerd om onder water te kunnen overleven. Wil je wel van die fantastische onderwaterwereld genieten, zul je dus bijvoorbeeld uitrusting mee moeten nemen om een tijdje onder water te kunnen verblijven. Tijdens je introductie les wordt daar van alles over verteld. Daarnaast gelden er in de onderwater wereld andere fysische aspecten dan boven water. Ook daarover wordt je van alles verteld en geleerd.

Veiligheid:

Het zwembad waar je je introductie les krijgt is slechts 3,5 meter diep en er is altijd 1 instructeur op maximaal 2 cursisten in het zwembad aanwezig

De smaak te pakken gekregen?

Heb je na de introductie duikles de smaak te pakken gekregen en wil je deze zomer al samen met de vissen bellen blazen, kun je direct een vervolg cursus boeken bij ESKO Diveworld en korting krijgen op je eerste echte duikcursus en snorkelmateriaal wat je nodig bent.

Klik hier om je voucher voor een introductie duik te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 8 mei t/m di 31 december 2019

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 11.00 - 19.00 uur
Woensdag 11.00 - 19.00 uur
Donderdag 12.00 - 21.00 uur
Vrijdag 12.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Prijzen

€29,99

Locatie

ESKO Diveworld
Voorheuvel 64
3701 JG Zeist
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com