Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Geniet je ook altijd zo van de voorpret om een vakantie uit te zoeken, te plannen of de boeken? Kom dan van 10 tot en met 13 januari 2019 naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de Vakantiebeurs 20120. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope tickets voor de jaarlijkse Vakantiebeurs 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht van €15,= voor €9,=. Je korting bedraagt dan wel 40%.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Vakantiebeurs 2020 te boeken.

De Vakantiebeurs bestaat dit jaar 50 jaar! Ga eens mee terug in de tijd en bekijk voor een impressie een filmpje van vorig jaar.

Vakantiebeurs 2020:

De Vakantiebeurs 2020 is de ideale omgeving om indrukken en ideeën op te doen voor een komende reis of vakantie. Hier vind je werkelijk alles op het gebied van reizen en vakanties! Kort, lang, dichtbij ver weg, avontuurlijk, zon, zee, strand, bergen, outdoor, indoor, met de auto, het vliegtuig, op de fiets, motor of te voet. Werkelijk alles op het gebied van vakanties onder één dak

Op de Vakantiebeurs vind je niet alleen alles op het gebied van vakanties, maar ook alle randzaken daar omheen. Je kunt er ook allerlei informatie vinden over verzekeringen, inentingen, milieuvriendelijk reizen, veilig en gezond reizen en meer. Op dit moment is de beurs verzekerd van ten minste 1126 exposanten die reizen en vakanties vertegenwoordigen naar 119 landen.

Naast allerlei stands worden er bijvoorbeeld presentaties gegeven, workshops gehouden en is er live muziek. Er is multicultureel entertainment en niet te vergeten; natuurlijk kun je ook je smaakpapillen op de proef stellen. Er worden gerechten van over de hele wereld aangeboden.

Hieronder volgen een aantal highlights van de vorige editie van de  Vakantiebeurs 2019 aan het huidige programma wordt hard gewerkt:

 • workshops en presentaties van verkeersbureau’s, reisorganisaties, uitgevers van reisgidsen en -magazines
 • het ontdekplein waar kleine specialistische reisorganisaties jou willen ontmoeten
 • kidsroute voor de jongste wereldreizigers
 • soloreiziger route voor hen die graag alleen op pad gaan
 • NL reist plein voor een goede voorbereiding van je reis.
 • Cruises Boulevard voor als je helemaal in to cruises bent
 • Virtual Reality Paviljoen om het bijna echt mee te maken.
 • Downunder and Pacific Terras voor informatie en entertainment vanuit Australië en Nieuw Zeeland
 • Challenge 4 Dogs voor de reizigers die hun hond graag me willen nemen op reis
 • Kooktheater
 • Wijnroute waar je verschillende wijnen uit verschillende landen kunt proeven
 • Kitesurfen en kom kitesurfen in een simulator
 • Uitreiking van diverse awards voor de beste reisfoto van het jaar verkiezing en verkiezing van de beste kids reisaanbieder van het jaar.

Maak ook eens een rondje rond de wereld en kom je zelf informeren over je volgende reis. En wie weet ga jij wel met een ultiem beurs voordeeltje naar huis en kan de voorpret pas echt beginnen. Blijft het voor jou bij het oude vertrouwde vakantie concept of wordt het dit jaar totaal iets anders?

Wist je overigens dat er tijdens de vorige Vakantiebeurs in totaal 105.369 bezoekers waren? En dat de Vakantiebeurs inmiddels nu haar 50e verjaardag viert? Zien we jou terug op de aankomende jubileum editie van de Vakantiebeurs?

Ook voor kinderen is voldoende te beleven. Voor hen is er onder andere een speciale kids route. Dat is een interactieve route waarin zij onderweg spannende, leuke en enge dingen kunnen doen en beleven.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Vakantiebeurs te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 16 t/m zo 19 januari 2020

Openingstijden

Donderdag 16 januari: 10.00 - 17.30 uur.
Vrijdag 17 januari: 10.00 - 17.30 uur.
Zaterdag 18 januari: 10.00 - 20.00 uur.
Zondag 19 januari: 10.00 - 17.30 uur.

Prijs

€9,=
Van €15,= voor €9,=

Locatie

Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht


Booking.com