Do It Yourself is de slogan voor alle creatievelingen onder ons en the place to be is dan uiteraard de KreaDoe Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht.

Van 31 oktober tot en met 4 november wordt in de Jaarbeurs te Utrecht de KreaDoe beurs 2018 gehouden. Vijf volle dagen lang is er een bijzonder groot aanbod van deelnemers, bloggers, volgers, trendwatchers, trendvolgers, en allerlei andere creativelingen die jou wellicht kunnen inspireren bij je Do It Yourself aktiviteiten.

Of je nu een verwoed cupcake bakker bent, graag zelf je kerst-, verjaardags en andere kaarten creëert, handig bent met naald en draad, haak- of breipennen, papier en potlood of kwast, voor iedere Do It Yourself man of vrouw is er wel wat te vinden of te halen op de KreaDoe beurs.

Workshops:

Daarnaast is er een enorm aanbod van workshops, waar je je kennis kunt vergroten. Er is zelfs een heus cupcake theater. Hier kun je zelf cupcakes maken of inspiratie opdoen. De preciese invulling van de workshops voor de KreaDoe beurs 2018 zijn op dit moment nog niet bekend. Maar op de beurs in 2017 waren er workshops (bloem) kaarten vervaardigen, chocolade bonbons maken, sieraden ontwerpen en vervaardigen, boetseren enz.

Bekijk onderstaande impressie van de workshops op vorige KreaDoe beurs in 2017.

Kinderen:

Voor kinderen wordt er een puzzeltocht over de beursvloer georganiseerd. De puzzeltocht gaat langs allerlei stands waar vragen en raadsels opgelost kunnen worden of een aktiviteit wordt aangeboden. Voor de puzzeltocht met de juiste oplossingen is er een cadeautje bij de infobalie.

Mama maakt:

Sinds vorig jaar een nieuw item voor de beurs. “Mama maakt” is een speciaal plein voor de Do It Yourself moeders, oma’s, tantes, buurvrouwen en vriendinnen die zelf hun hippe kinderkleding, speeltjes, kinderkamers willen creëren of ideeen willen opdoen.

Klik hier om je tickets voor de KreaDoe beurs in Utrecht te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 31 oktober t/m zo 4 november 2018

Prijs

€9,45
Van €13,= voor €9,45

Locatie

Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht


Booking.com