Boek nu hier je tickets voor de Kampeer en Caravan beurs 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Van 10 tot en met 14 oktober 2018 wordt de Kampeer en Caravan beurs georganiseerd voor de liefhebbers van het ultieme buitengevoel. Hou je ook zo van het buitenleven, midden in de natuur staan, het gevoel van vrijheid en kunnen gaan en staan waar je wilt en wanneer je wilt, dan is de Kampeer en Caravan beurs in Utrecht “the place to be”.

Op de beurs worden niet alleen “de behuizing” voor kamperen aangeboden maar ook leuke en praktische gadgets, nieuwste innovaties, handige tips, accessoires, allerlei bestemmingen, diverse verhuurders en de mooiste kampeer lokaties.

De Kampeer en Caravan beurs is er niet alleen voor de ervaren kampeerder op zoek naar een nieuwe kampeer uitrusting, maar ook voor de beginnende kampeerder op zoek naar een uitrusting of onderkomen die bij hem of haar past. Van de “simpele” disposable zelf ontplooiende festival tenten tot en met de meest super de luxe ingerichte campers met garage, van op zoek zijn naar dat ene kleine handige hulpmiddeltje tot en met een grote investering, er is een uitgebreid aanbod wat op de beurs wordt getoond en aangeboden.

Weet je nog niet wat je wilt? Kom naar de beurs om leuke ideëen op te doen, je kennis te vergroten en doe interessante ervaringen op.

Wil je graag zelf aktief bezig zijn; naast alles wat aangeboden en tentoon gesteld wordt, is er de mogelijkheid om achteruit te rijden met een caravan, proefritten maken met trekkende voertuigen en campers en elektrische fietsen testen op een speciaal aangelegd fiets parcours.

Kortom de Kampeer en Caravan beurs is een super leuk idee voor een ontspannen dagje uit voor jong en oud, gezellig met zijn tweëen, de hele familie of het hele gezin.

Klik hier om je tickets voor de Kampeer en Caravan beurs 2018 te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 10 t/m zo 14 oktober 2018

Openingstijden

10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Van €12,50 voor €9,05

Locatie

Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht


Booking.com