Koop nu je tickets voor de 26e edeitie van de 50 plus beurs in de de Jaarbeurs in Utrecht.

Ben je nog lang niet uitgeblust en sta je nog volop in het leven, maar wil je graag de opties en de mogelijkheden verkennen wat er zoal wordt aangeboden voor senioren, breng dan een bezoek aan de mega gezellige in interessante 50 plus beurs.

Tijdens deze 50 plus beurs worden producten, diensten, mogelijkheden, innovaties en ideëen tentoon gesteld. 550 stands met leuke aanbiedingen, culinaire verassingen, beauty producten en -behandelingen, vakantie ideëen, de nieuwste ontwikkelingen in de autoindustrie en meer!

Op de 50 plus beurs is er een enorme diversiteit van exposanten. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste innovaties op camper- of kampeergebied, of meer geintersseerd bent in de laatste mode. Misschien ben je meer sportief van aard en ben je meer geïntersseerd in sport, sportprestaties of sport benodigdheden of zie je wel wat er op je pad komt. Iedereen is welkom op de 50 plus beurs.

Breng op de 50 plus Beurs ook eens een bezoek aan “het prestentatie podium”.  Op het presentatie podium brengt Charles Groenhuijsen aan U zijn boodschap over positief denken. In het verlengde van het gezegde: “Brutalen hebben de halve wereld”, heeft Charles het bijgesteld naar: “Optimisten hebben de hele wereld”.

Of ga in gesprek met lifestyle coaches, en laat je voorlichten over hun kijk op het leven, sport, voeding of mode.

Klik hier om je tickets te boeken.

Aansluitend aan de beurs is er de Silver Show die om 17.15 uur begint en tot 19.00 duurt. De Silvershow behelst de beroemde 3 Baritons, Ernst Daniël Smid, Henk Poort en Marco Bakker. Zij brengen tijdens deze after 50 plus beurs een zeer gevarieërde show. De mooiste muzikale hoogtepunten uit operettes, opera’s, bekende evergreens worden door dit trio ten tonele gebracht. De 3 Baritons introduceren in hun show twee sopranen, te weten Janine Kitzen en Aylin Sezer. Voor de Silver Show dient U apart tickets te kopen.

Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 18 t/m za 22 september 2018

Openingstijden

10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Van €20,= voor €10,=

Locatie

Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht


Booking.com