5,51 Korting!


Woooooow! heb je ze ooit zoooo groot gezien? Verman jezelf, ren niet weg. Bezoek de grootste Dinosaurus expositie van Europa, World of Dinos 2022, in de Jaarbeurs in Utrecht of het Klokgebouw in Eindhoven. Breng een bezoek aan de grootste Dino expo van Europa! Bestel nu je tickets bij DagjeuitPagina.nl met 26% korting. Je toegangskaartje kost je dan geen 21,50 aan de kassa ter plekke, maar bestel je voor slechts 15,99 via deze site. Dat scheelt je al gauw 5,51 per kaartje.

World of Dinos:

World of Dinos is de naam van de expositie die meer dan 60 dino’s op ware grootte tentoonstelt. Ze bewegen en brullen ook echt. Sommige soorten zijn wel 12 meter lang! De exposities zijn te zien in de periode van 2 juli tot en met 7 augustus 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht. En in de periode van 16 en 17 juli en 23 juli tot en met 28 augustus 2022 in het klokgebouw in Eindhoven.

Klik ook hier om je tickets voor World of Dinos te boeken.

140 miljoen jaar geleden a World of Dinos:

Loopt het angstzweet jou al over de rug bij het brullen van de T-Rex en zijn maatjes? Of begin je al te zweten bij het zien van een Triceratops? Mooi van lelijkheid is de Ankylosaurus. Kijk zelf en kies je favoriete dinosaurus. Wat denk je van de vliegende dinosaurussen. Amper voor te stellen dat zij miljoenen jaren geleden de aardbol bevolkten. 140 miljoen jaar lang waren zij de heersers van de aarde. En wellicht het meest tot de verbeelding sprekend.

World of Dino's in de Jaarbeurs in Utrecht

Wat kun je verwachten bij World of Dinos:

Tijdens deze super leuke in bijzonder interessante expositie is er mega veel doen. Naast de meer dan 60 dinosaurussen zijn er speurtochten, is er een bioscoop waar diverse voorstellingen te zien zijn, kun je heus dinorijden op een dinosaurus, zijn er uitgravingen waar je je eigen fossielen kunt uitgraven en is er een echte kids zone met springkussens en diverse andere kids attracties.

world of dino's

Primeur:

Er is meer dan een jaar lang aan de expositie gewerkt. Nederland had in 2020 de primeur van de Dino expositie. Nadat de expositie in Nederland was afgelopen ging hij de rest van de wereld over. En nu is de expositie terug. Beleef ook de wereld van miljoenen jaren geleden waarin de Dino’s in bijzondere decorstukken ten toon worden gesteld. Special effects middels licht en geluid technieken zorge ervoor dat een bezoek aan World of Dino’s een wel heel bijzondere en intense beleving is. Meer dan 7000 vierkante meter expositieruimte!

Kom jij deze zomer ook met je hele familie naar het “Jurassic Park” van Utrecht of van Eindhoven om van alles te leren over de Dinosaurussen?

Klik ook hier om je tickets voor World of Dinos te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Dinoland Landgoed Tennax in Wedde en het Zandsculpturen Festijn in Garderen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 2 juli t/m zo 28 augustus 2022

Openingstijden

10.00 - 18.00 uur
Let op! In verband met de Coronamaatregelen kunnen de openingstijden wisselen.
Check daarom altijd de website.

Prijs

Dealoptie 1: World of Dinos in Jaarbeurs in Utrecht, vanaf 12 jaar (t.w.v. €21,50)
Dealoptie 2: World of Dinos in Jaarbeurs in Utrecht, 3 t/m 11 jaar en 65+ (t.w.v. €19,50)
Dealoptie 3: World of Dinos in het Klokgebouw in Eindhoven, vanaf 12 jaar (t.w.v. €21,50)
Dealoptie 4: World of Dinos in het Klokgebouw in Eindhoven, 3 t/m 11 jaar en 65+ (t.w.v. €19,50)

Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis

Locatie

Utrecht of Eindhoven
Meer informatie / boeken


Booking.com