35% Korting!


Woooooow! heb je ze ooit zoooo groot gezien? Verman jezelf, ren niet weg. Bezoek de grootste Dinosaurus expositie van Europa, World of Dinos 2020, in de Jaarbeurshal in Utrecht. Breng een bezoek aan de grootste Dino expo van Europa! Boek nu je tickets bij dagjeuitpagina.nl met 20% korting van 21,50 voor slechts 14,05.

World of Dinos:

World of Dinos is de naam van de expositie die meer dan 60 dino’s op ware grootte tentoonstelt. Ze bewegen en brullen ook echt. Sommige soorten zijn wel 12 meter lang!

Klik ook hier om je tickets voor World of Dinos te boeken.

140 miljoen jaar geleden a World of Dinos:

Loopt het angstzweet jou al over de rug bij het brullen van de T-Rex en zijn maatjes? Of begin je al te zweten bij het zien van een Triceratops? Mooi van lelijkheid is de Ankylosaurus. Kijk zelf en kies je favoriete dinosaurus. Wat denk je van de vliegende dinosaurussen. Amper voor te stellen dat zij miljoenen jaren geleden de aardbol bevolkten. 140 miljoen jaar lang waren zij de heersers van de aarde. En wellicht het meest tot de verbeelding sprekend.

World of Dino's in de Jaarbeurs in Utrecht

Wat kun je verwachten bij World of Dinos:

Tijdens deze super leuke in bijzonder interessante expositie is er mega veel doen. Naast de meer dan 60 dinosaurussen zijn er speurtochten, is er een bioscoop waar diverse voorstellingen te zien zijn, kun je heus dinorijden op een dinosaurus, zijn er uitgravingen waar je je eigen fossielen kunt uitgraven en is er een echte kids zone met springkussens en diverse andere kids attracties.

world of dino's

Primeur:

Er is meer dan een jaar lang aan de expositie gewerkt. Nederland heeft de primeur van de Dino expositie. Als de expositie in Nederland is afgelopen gaat hij de rest van de wereld over. Beleef de wereld van miljoenen jaren geleden waarin de Dino’s in bijzondere decorstukken ten toon worden gesteld. Special effects middels licht en geluid technieken zorge ervoor dat een bezoek aan World of Dino’s een wel heel bijzondere en intense beleving is. Meer dan 7000 vierkante meter expositieruimte!

Kom jij deze zomer ook met je hele familie naar het “Jurassic Park” van Utrecht om van alles te leren over de Dinosaurussen?

Klik ook hier om je tickets voor World of Dinos te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Dinoland Landgoed Tennax in Wedde en het Zandsculpturen Festijn in Garderen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 28 oktober t/m zo 15 november 2020

Openingstijden

10.00 - 18.00 uur

Let op!

Alleen geopend op woensdag, zaterdag en zondag.
In de herfstvakantie (10 tot en met 25 oktober 2020) dagelijks geopend

Prijs

14,05
Volwassene weekeind tickets van 21,50 voor slechts 14,05
Volwassene doordeweeks tickets van 19,50 voor slechts 12,68

Kind weekeind tickets van 19,50 voor slechts 12,68
Kind doordeweeks tickets van 17,50 voor slechts 11,00

Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis

Locatie

Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Meer informatie / boeken


Booking.com