6,00 Korting!


Kom je ook inspiratie op doen op de Fiets en Wandelbeurs? Hier kun je een heel weekeind lang fietsen testen, lezingen volgen, de nieuwste outdoor kleding passen en nog veel meer! Deze beurs vindt plaats in het weekeind van 23, 24 en 25 februari 2024. Goedkope entree tickets voor de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht kun je bestellen via DagjeuitPagina.nl met een korting van wel 33%. Een toegangskaartje kost je dan geen 18,00 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je al via deze website voor slechts 12,00. Dat scheelt je al gauw 6,00 per entree ticket en natuurlijk hoef je dan ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik maar eens hier om je entree ticket voor de Fiets en Wandelbeurs Utrecht te bestellen.

De Fiets en Wandelbeurs:

De Fiets en Wandelbeurs is het perfecte uitje voor liefhebbers van fietsen en wandelen en staat bol van de activiteiten. Er zijn bijvoorbeeld ruim 400 commerciële exposanten die hun aanbod presenteren en er werken ook 200 vrijwilligers mee aan informatiemarkten. Alles wat je nodig hebt voor je volgende tocht kun je vinden op dit leuke evenement.

Trekkingfietsen, mountainbikes, e-bikes, fatbikes: je kunt ze testen op diverse parcoursen. Ook voor outdoorliefhebbers is de beurs een walhalla: buitensportwinkels presenteren er hun nieuwe collecties. En natuurlijk is er nog het lezing- en workshopprogramma met 120 presentaties!

Fiets en Wandelbeurs Utrecht

Ontdek het themaland Polen op de Fiets en Wandelbeurs:

Ieder jaar wordt er op deze unieke beurs een bepaald land in de schijnwerpers gezet. Dit jaar is het themaland Polen. Dit land, dat grenst aan ons buurland Duitsland, heeft prachtige natuurlandschappen en biedt eindeloze mogelijkheden voor actieve en ook duurzame vakanties. Met onder andere wel 23 Nationale Parken en bijna eenderde van het oppervlak bestaat uit bos. De natuur is in Polen nooit ver weg en dat is iets waar je als fietser of wandelaar volop van kan profiteren! In de afgelopen jaren heeft Polen zich op de fietskaart gezet met nieuwe routes als de Green Velo en de Velo Malopolska. Ook de fevente wandelaars kunnen in Polen hun hart ophalen! Er zijn diverse prachtige wandelroutes in de bossen, aan de kust en in de bergen.

Een ander voordeel is dat Polen toch redelijk dichtbij is. In minder dan 8 uur sta je bijvoorbeeld al midden in de Poolse natuur. Door te voet, met de fiets, trein of bus te reizen, beperk je ook nog eens je ecologische voetafdruk. Als bestemming heeft Polen alles in huis voor een bijzondere en duurzame vakantie. Zo besteden veel hotels aandacht aan het milieu. Als je liever gaat kamperen; er zijn ook tal van leuke (eco)campings in de natuur. In het Themaland Paviljoen op de beurs kun je kennismaken met de vele fiets- en wandelmogelijkheden in Polen.

Fiets en Wandelbeurs Utrecht

Lezingprogramma

In het uitgebreide lezingprogramma vertellen ervaren reizigers over hun fiets- en wandelavonturen in Nederland en daarbuiten. Veel aandacht is er voor routes langs ‘vestingsteden en verdedigingslinies’. In de zaal van Themaland Polen komen de mooiste fiets- en wandelroutes van dat land aan bod.

Wat te verwachten

  • Entreeticket voor de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht ter waarde van 18,00
  • Een ticket geeft toegang tot E-bike Xperience
  • De Fiets en Wandelbeurs biedt het meest complete programma voor fietsers en wandelaars!
  • Je kunt deelnemen aan veel verschillende activiteiten
  • Het themaland van deze editie is Polen
  • Test fietsen op diverse parcours

Klik ook eens hier om je entree tickets voor de Fiets en Wandelbeurs te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 23 t/m zo 25 februari 2024

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 17.00 uur

Prijs

Van 18,00 voor maar 12,00
Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene.

Locatie

Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3503 RM Utrecht
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com