Een bezoek meer dan waard!


Reis je ook mee naar de Kerstmarkt Keulen 2023? Keulen is sowieso een leuke stad om te shoppen, maar in december is het er wel heel gezellig! Op maar liefst zes pleinen in het centrum van de stad is het dan kerstmarkt. De kerstmarkt aan de voet van de kathedraal is de mooiste kerstmarkt van allemaal. Hier vindt u zo’n 150 houten kraampjes waar (handgemaakte) kerstversieringen, glühwein en kerstsnoep verkocht worden.

Klik ook hier om je busreis naar de Kerstmarkt Keulen 2023 te reserveren.

Kerstmarkt Keulen

Kerstmarkt Keulen:

Ongeveer 200 meter lopen van de kerstmarkt bij de Dom ligt de kerstmarkt op de Alter Markt. Deze Kerstmarkt ligt in het centrum van de Altstadt. De vele historische panden aan de Alter markt en de mooie marktkramen geven deze kerstmarkt een romantische uitstraling. Samen met Oberhausen, Dusseldorf en Essen is de kerstmarkt in Keulen een bijzonder fenomeen. Er heerst een gezellige kerstsfeer, lekker hapjes en drankjes en volop vertier.

Wat kun je verwachten van de Kerstmarkt Keulen:

Circa 150 kerststalletjes vol met kerst artikelen liggen op je te wachten in het centrum van Keulen. Vlakbij het chocolademuseum op de Middeleeuwse kerstmarkt is ook een leuk spektakel. Dit mag je zeker niet missen! Hier kun je namelijk genieten van een levende kribbe, oude ambachten en optredens van ridders en jonkvrouwen. Ook bijzonder leuk voor kinderen. Maar er wordt meer voor kinderen georganiseerd. Voor kinderen is hier altijd veel te doen. Ze kunnen er onder andere de kerstman ontmoeten, er is een kindertheater en er is speelgoed en kerstkribben te koop.

Kerstmarkt Keulen

Wat is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar

Wat is exclusief:

  • SGR bijdrage
  • Reserveringskosten
  • Calamiteitenfonds
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Overige verzorging

Klik ook hier om je busreis naar de Kerstmarkt Keulen 2023 te reserveren.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in kerstmarkten in bijvoorbeeld:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 26 t/m za 30 december 2023

Prijs

34,95

Locatie

Keulen
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com