Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Ook dit jaar kun je de geweldige shows van Holiday on Ice weer bewonderen. En wel op 5 verschillende lokaties in Nederland. Een unieke show op het ijs. Met uitzonderlijke schaatskunst, spectaculair vuurwerk en schitterende kostuums! Bestel gauw je tickets voordat ze uitverkocht zijn, want de verkoop gaat hard. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder voordelige entree tickets bestellen, met een korting van wel 23%. Een toeganskaartje kost je dan geen 29,90 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je al via deze website voor maar 22,90. Dat scheelt je dus al gauw 7,00 per entree ticket en wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik ook hier om je entree tickets voor Holiday on Ice op een lokatie naar keuze te bestellen.

Voor een impressie van de show van Holiday on Ice kun je onderstaand filmje bekijken uit 2017.

Holiday on Ice:

Eindelijk! Na 6 jaar geen uitvoering te hebben kunnen geven in Nederland, zijn ze gelukkig weer terug. Dit seizoen met een spiksplinter nieuwe show. De ijsshow waar al diverse generaties van hebben kunnen genieten. Want ze bestaan al 79 succesvolle jaren. En inmiddels hebben al meer dan 333 miljoen mensen één van deze prachtige shows bezocht. Holiday on ice is door dit alles uitgegroeid tot één van de meest polpulaire ijsshows ter wereld. Kortom: Een voorstelling is een ideaal dagje uit voor jong en oud, waar je nog lang met veel plezier aan terug zult denken.

Holiday on Ice

Wat kun je verwachten van Holiday on Ice:

Eigenlijk hoeven we daar niet veel meer over te zeggen. De bezoekers cijfers spreken voor zich. Het thema voor dit jaar is overigens “Supernova”. Tijdens deze show beland je in een sneeuwstorm, is er onder andere vuurwerk en kom je helemaal in de kerstsfeer door het romantische verhaal. “Supernova” neemt je mee naar een andere wereld en laat zien dat acceptatie, vriendschap geen aardse grenzen kennen.

Waar kun je de shows bekijken:

  • Groningen in het MartiniPlaza: 8 tot en met 11 december 2022
  • Rotterdam in Ahoy: 15 tot en met 18 december 2022
  • Den Bosch in de Brabanthallen: 22 tot en met 26 december 2022
  • Amsterdam in de RAI: 28 december tot en met 2 januari 2023
  • Maastricht in het MECC: 5 ot en met 8 januari 2023

NB: Let op: voor sommige shows zijn er inmiddels geen kaarten meer te koop

Klik ook hier om je entree tickets voor Holiday on Ice op een lokatie naar keuze te bestellen.

Holiday on Ice

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in kerstmarkten en de diverse kerst circussen.

Hotelovernachting:

Mocht je je bezoek aan één van deze schitterende shows willen combineren met een leuke, gezellige of romantische hotelovernachting, klik dan eens hier om je hotelovernachting te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 8 december t/m zo 8 januari 2023

Prijs

Van 29,90 voor maar 22,90


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com