2,10 Korting!


Irasshaimase, oftwel Welkom! Tijdens de zonnige zomerdagen kun je op 22 of 23 juni 2024 een bezoek brengen aan het Japans en Koreaans food festival met thema ‘Beach Edition’. Een heerlijk food festival met een silent disco, karaoke, strand, ligbedden, arcade en veel meer! Lekker orientaals eten, drinken, cultuur, kersenbloesem en vele gezellige lichtjes vormen het decor van het Japan & Korean Food Festival in Wormerveer. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goedkoop tickets voor dit festival bestellen, met een korting van wel 25%. Een toegangskaartje kost je dan geen 8,50 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je al via deze website, lekker goedkoop, voor maar 6,40. Dat scheelt je toch al gauw 2,10 per entree ticket en natuurlijk wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik ook hier om je entree ticket voor het Japan & Korean Food Festival in Wormerveer te bestellen.

Voor een impressie kun je het onderstaande filmpje bekijken van het festival 2 jaar terug in Zaandam

Japan & Korean Food Festival Wormerveer:

In navolging van eerdere succesvolle edities in andere steden, wordt dit Oriëntaalse Festival van 22 tot en met 23 juni 2024 georganiseerd aan de Wandelweg 12 in Wormerveer. Tijdens de zogenaamde midzomerdagen vind je hier van alles wat Japan en Korea juist zo aantrekkelijk maakt! Hier kun je zoveel sushi- en ramen creaties eten dat je er buikpijn van krijgt. Hoe handig ben jij overigens in het eten met stokjes? Verder kun je onbevangen de longen uit je lijf zingen bij de karaoke. En intens genieten van tienduizenden gezellige lichtjes. Dat alles onder het genot van allerlei Japanse theetjes in het Japans theehuis. En wat denk je van een lekker glaasje saké? Kortom volop oriëntaals genieten voor jong en oud.

Japan & Korean Food Festival

Wat kun je verwachten tijdens het Japan & Korean Food Festival:

Naast het lekkere eten, versierde kersenbloesem, de japanse thee, de muziek en het strand is er ook nog een silent disco waar je heerlijk je de voeten van de vloer kunt dansen. En natuurlijk mag een heuse arcade omgeving met allerlei spelletjes niet ontbreken! Zien we jou deze zomer ook terug op de Japanse/Koreaanse beursvloer? En je mag meenemen wie je maar wilt!

Klik ook hier om je entree ticket voor het Japan & Korean Food Festival in Womerveer te bestellen.

Japan & Korean Food Festival

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere markten en beurzen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 22 t/m zo 23 juni 2024

Openingstijden

13.00 - 22.00 uur

Prijs

Van 8,50 voor maar 6,40

Locatie

Japan & Korean Food Festival
Wandelweg 12
1521 AG Wormerveer
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com