Ken je dat ook? Je zus, je beste vriendin of je buurvrouw is net bevallen van een prachtige zoon of dochter. En vanzelfsprekend wil je haar een leuk en orgineel kraamcadeau geven. Maar wat is leuk en wat is orgineel om te geven? Kijk maar eens op de website van kraam-cadeau.nl. Ze hebben een mooie, heldere en overzichtelijke website gemaakt, zonder schreeuwende pop-ups. Daar vind je namelijk precies wat je nodig bent. Wel erg lastig kiezen trouwens. Het aanbod is groot en je zult vast versteld staan van de leuke ideeën die je daar op doet.

Kraamcadeau

Kinderrugzak als kraamcadeau:

Een leuk en bijzonder orgineel idee is het geven van een kinderrugzak van het merk Kidslabel, met de naam van de pasgeborene. De kleine zal er vast snel opuit trekken, de wijde wereld in. Van een gezellig bezoekje aan opa en oma tot het wekelijkse peuterzwemmen. En van een dagje uit naar het strand tot en met picknicken in het bos. Dan is het leuk en vooral makkelijk als de kleine zijn/haar eigen gepersonaliseerde rugzak met naam heeft. Waar kies jij voor? De babyzachte rugzak of de stoere versie? Overigens is een gepersonaliseerde rugzak ook lekker handig bij de kinderopvang. Zo voorkom je dat een gehaaste vader of moeder het verkeerde rugzakje meeneemt.

Kraamcadeau

Knuffel als kraamcadeau:

Een heerlijk zachte knuffel is altijd leuk om als kraamcadeau weg te geven. Wat is nou leuker dat als de kleine de door jou gegeven knuffel als meest favoriete beschouwd. En niet meer wil slapen, eten en spelen zonder de knuffel die jij hem/haar hebt gegeven. En overal mee naartoe sleept. Heerlijk om je aan te troosten en inmiddels voorzien van de eigen kenmerkende geur, die zo lekker vertrouwd en veilig aanvoelt. En natuurlijk ook met de eigen naam erop geborduurd.

Dagje uit met de kleine:

Wat is nou leuker dan een dagje uit ondernemen met een kind? De mogelijkheden zijn legio. Van een dagje dierentuin tot een bezoek aan een vakantiepark met zwembad. Maar zo’n dagje uit vergt wel wat aan voorbereiding. Want je wilt niets vergeten zijn als je eenmaal binnen de poorten van bijvoorbeeld de dierentuin bent. Je zou maar de favoriete speen of de knuffeldoekje thuis hebben laten liggen. De meeste ouders kennen dit verdriet. En hoe neem je de babyvoeding en de luiers mee, reserve kleding en fruithapje? Bij kraam-cadeau.nl vind je unieke cadeau’s die je beslist nodig bent voor een dagje uit. Van te gekke kinderkoffers en leuke rompertjes tot en met kleine badjasjes. In allerlei kleuren en natuurlijk gepersonaliseerd met de naam van de kleine er op.
Wanneer

do 4 augustus t/m zo 31 december 2023


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com