Iedere ouder weet hoe lastig het is om een dagje uit te plannen zonder kinderen. Zoek maar eens een betrouwbare oppasser voor je kinderen. Je kunt je er bijvoorbeeld erg druk om maken over hoe je een goede oppas voor je kinderen vindt. Of bijvoorbeeld wie er op je kinderen moet passen. Ook kan het lastig zijn om je familie te moeten vragen om op te passen. Maar simpelweg op het laatste moment voor een belangrijke afspraak even geen oppas kunnen vinden kan ook heel erg lastig zijn.

Sinds kort hoef je je over al deze muizenissen niet meer te piekeren. Goede, betrouwbare en geschikte oppas vind je tegenwoordig via Charlycares.com. Dat is een organisatie die een overzichtelijke website en oppas app hebben. Daar kun je makkelijk en eenvoudig een betrouwbare oppas voor je kind of kinderen vinden.

Met een gerust gevoel een Dagje weg:

Onbezorgd een Dagje weg met je partner kun je pas als je zeker weet dat je kinderen in goede handen zijn. Dat ze een vertrouwd iemand hebben, waarvan je zeker weet dat ze het goed hebben. Die je zelf kent, gescreent is en waarschijnlijk zelfs bij jou uit de buurt komt. Kortom met een oppasser creeer je voor jezelf een mogelijkheid om bijvoorbeeld eens een leuke, gezellige of romantische stedentrip te doen. Of een High Tea met vriendinnen, een bioscoopbezoek met je partner of die belangrijke lunch afspraak met een klant. Kortom: je hoeft nu gelukkig geen excuus meer te zoeken of nee te zeggen.

Oppas

Diverse oppas mogelijkheden:

Het voordeel van Charlycares is dat ze maximaal felxibel zijn voor wat betreft de oppas die jij nodig bent. Niet alleen voor een dagje uit, maar bijvoorbeeld ook structureel. Naschoolse thuis opvang tijdens schoolgaande periodes bijvoorbeeld. Of juist in vakantie periodes. Dan wel om je wekelijkse tennis trainingsavond, hardlooptraining of nordic walking te kunnen uitoefenen. Ook op het laatste moment, tot wel 3 uur van tevoren, is er nog veel mogelijk.

Oppas

Vaste Oppasser als Oppas Angel:

Wil jij ook een leuke en afwisselende (bij)baan, waar je veel energie van krijgt en een leuke verdienste? Bij Charlycares kunnen ze goede, flinke en betrouwbare mensen gebruiken voor oppaswerk. De voordelen van het werken als oppasser zijn legio. Het belangrijkste is dat je zelf je agenda kunt bepalen en dus zelf mag weten wanneer je wel en niet wilt werken. Daarnaast hoef je niet ver te rijden naar je werkplek. Dat kan namelijk al op loop- of fietsafstand zijn.

Bekijk deze aanbiedingWanneer

wo 3 augustus t/m zo 31 december 2023
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com