Om je team eens een echte boost te geven en de samenwerking van de individuele teamleden significant te verhogen is er nu een uniek concept. Namelijk een bedrijfsuitje met overnachting als teambuilding. Stap met jouw team ook eens af van de gebaande paden, weg van de doorsnee en onderscheid je team. Kijk maar eens naar de mogelijkheden op Edgeplore.nl en overtuig jezelf.

Leer jezelf en je team kennen:

Om jezelf en je teamleden beter te leren kennen, speel je eerst het spel “get to know”. Daardoor leer je meer over je teamleden en zij over jou. Immers de kracht van een team zijn juist de verschillende karakters en kwaliteiten.

Hoogstaande teambuilding in 3 stappen:

Het organiseren van hoogstaande teambuilding dagen begint met verstand van zaken hebben. Oftewel weten waarover je praat.

De methode die bij Edgeplore wordt toegepast om jouw team naar een hoger te brengen, gaat in een aantal stappen. Daarbij is het van belang dat je eerst jezelf leert kennen. Daarna leer je je teamleden beter kennen. Dat gaat nog via een online spel. Maar je leert elkaar pas echt kennen als het ergens om gaat. Dus tijdens een trip of avontuur zelf.

Team building

Wat kun je verwachten:

Je hebt de keuze uit 9 originele bedrijfsuitjes. Allen hebben hun doelmatigheid bewezen. Er zijn 6 trips die naar het buitenland gaan. En er zijn 3 trips waarbij je binnen Nederland blijft. Welke van de 9 opties je ook kiest, het zal een absolute meerwaarde zijn voor je team. En je zult er nog lang met veel plezier aan terugdenken.

Coronaproof Teambuilding:

Ook in deze lastige tijden met de Coronamaatregelen, is er een prima alternatief voor een fysieke uitstap. Namelijk een Teambuilding op afstand via een teambuilding app. Maar ook een fysieke tuimbuilding, geheel coronaproof, op lokatie blijft mogelijk. Mits de algemeen geldende basis regels door eenieder gehanteerd worden.

Team building

In het kort:

Het organiseren van een bedrijfsuitje met overnachting als teambuilding begint met het kiezen van je avontuur. Vervolgens ga je jezelf en elkaar beter leren kennen door een online spel. Daarna ga je als team een bijzondere ervaring opdoen, waarbij je elkaar echt leert kennen. En kom je terug in je bedrijf met handvaten om samen nog betere prestaties neer te kunnen zetten.

Meer informatieve blogs vind je in het Magazine van deze site.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenWanneer

vr 5 februari t/m vr 31 december 2021

Locatie

Edgeplore
Lange Wagenstraat 1
5126 BA Gilze

Contact

0161 23 43 22
Meer informatie / boeken


Booking.com