Ultiem genieten van de natuur!


Nationaal Park Lauwersmeer kun je niet alleen bekijken, je kunt het ook beleven. Je kunt er namelijk allerlei leuke, verfrissende en spannende, sportieve maar ook romantische aktiviteiten ondernemen. Lees maar eens verder wat voor mogelijkheden er zijn en waar je uit kunt kiezen. Je zult vast al gauw inzien dat je tijd te kort hebt.

Klik hier om de diverse aktiviteiten in het Nationaal Park lauwersmeer te bekijken.

Nationaal Park Lauwersmeer:

Het Nationaal Park Lauwersmeer ligt op de grens van de provincie Groningen en de provincie Friesland. Dit unieke natuurpark is ontstaan na de afsluiting van de Lauwerszee. Het Lauwersmeer gebied is een belangrijk gebied voor met name watervogels. Naast schitterende natuur is er ook ruimte voor recreatie. Je kunt er naast wandelen en fietsen, bijvoorbeeld ook heerlijk kite- en windsurfen. Daarnaast worden er ook andere leuke aktiviteiten georganiseerd.

Zeehondentocht op een rondvaart boot:

Helaas is de zeehondentocht op een rondvaart boot tijdelijk stilgelegd. Dit in verband met de Coronamaatregelen. Als je de op de hoogte gehouden wil worden wanneer deze expeditie boot weer het ruime sop kiest, klik dan maar eens hier.

Nationaal Park Lauwersmeer Rescueboot expedities:

Als je toch graag op expeditie wilt naar zeehonden, is er een leuk alternatief. En dat is namelijk een expeditie met de Rescueboot. Overigens worden er meerdere tochten met de Rescueboot gehouden, zoals:

Wadlopen naar Schiermonnikoog:

Natuurlijk wil je wadlopen naar Schiermonnikoog. Al vele, vele landgenoten gingen je voor. Zelf lopen over de zeebodem! Die ervaring wil je toch niet missen? Al is het maar eens in je leven.

Landrover Safari in het Nationaal Park Lauwersmeer

Landrover Safari door Nationaal Park Lauwersmeer:

Je hebt minder met zeebenen en je bent meer een landrot? Of je wilt naast een varende ervaring ook de expeditie in een 4×4 meemaken? Bestel dan gauw je vouchers voor de Landrover Safari. Dat is niet alleen erg leuk, maar ook bijzonder leerzaam. Tip: Neem schoeisel en kleding mee wat smerig mag worden. Met name als het voorafgaand aan de safari geregend heeft.

Zandplaat diner in het Nationaal Park Lauwersmeer

Zandplaat Diner:

Wil je je geliefde eens verrassen met een origineel uitje, heb je wat te vieren of wil je om een andere reden volkomen privacy? Wat denk je dan van een Zandplaat Diner. Omringd door water, golven en zand. De unieke omgeving waar jij met je tafelgenoot kunt genieten van een meergangen diner. Of lunch als je dat wenst. En natuurlijk mag de gekoelde fles met bubbels niet ontbreken.

Klik hier om de diverse aktiviteiten in het Nationaal Park lauwersmeer te bekijken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Dagje uit Groningen stad, Dagje uit Groningen provincie en Dagje uit Friesland. Maar ook naar het Zeehondencentrum Pieterburen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 25 september t/m vr 31 december 2021

Locatie

Beleef Lauwersoog
Haven 50
9976 VN Lauwersoog
Meer informatie / boeken


Booking.com