181,00 Korting!


Golf cursus aanbieding! Dat is nog eens een mooie laagdrempelige manier om kennis te maken met de golf sport! Met deze super aanbieding kun je nu via DagjeuitPagina.nl een voucher bestellen voor een tweedaagse Golf cursus van 210,00 voor maar 29,00! Voor het geld hoef je het deze keer dus echt niet te laten.

Klik hier om je voucher voor de Golf cursus te bestellen.

Golf cursus:

Wat een geweldige super aanbieding! Een 2 daagse Golf cursus waar je je golfvaardigheidbewijs kunt behalen. Heb je altijd al eens kennis willen maken met de golfsport, maar heeft het prijskaartje je daarvan afgehouden? Met deze aanbieding kun je je droom toch verwezenlijken. Deze cursus voldoet aan alle richtlijnen van de NGF en de PGA Holland.

Wat kun je verwachten:

Tijdens deze cursus krijg je 12 uur les, verdeeld over 2 dagen. Dat is inclusief baanles en inclusief het gebruik van leenclubs en oefenballen. Je krijgt les van een professional. Na deze 2 daagse cursus zijn termen zoals putten, chippen en bunkerslagen geen onbekenden meer voor jou.

Golf cursus op meer dan 15 lokaties in Nederland

Wat is belangrijk om te weten:

Wat wel belangrijk om te weten is dat er een verplichte registratie is bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF) van 75,00. Ook wordt de cursus afgesloten met een verplicht golfvaardigheidsexamen van 60,00. De NGF registratie geldt tot 1 januari 2021.

Optioneel, dus tegen meerprijs, is een lunch op beide dagen met soep en broodjes voor 35,00.

Waar kun je de Golf cursus volgen:

Op meer dan 15 lokaties in Nederland kun je deze cursus gaan volgen. Ze zijn door heel te vinden. Er is er altijd wel één bij jou in de buurt. Klik hier voor de juiste lokaties.

Klik hier om je voucher voor de Golf cursus te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuiPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Surfles in Zandvoort, diverse Zeilvakanties in Nederland en 2 uur skiplezier in SnowWorld.

Golfreizen:

Kun je al golfen, maar ben je op zoek naar een leuke reis waarin je je vakantie kunt combineren met golf? Klik dan eens hier en bekijk de mooiste golf bestemmingen over de wereld.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 9 februari t/m za 31 december 2022

Prijs

Van 210,00 voor slechts 29,00
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com