Duurzaam Microkamperen


Vroeger zeiden we simpelweg “kamperen bij de boer”. Maar tegenwoordig noemen we het ook wel microkamperen. Kleine campings bij de locals. Via dagjeuitPagina.nl kun je nu diverse microkampeer opties van Campspace in Nederland en het buitenland bekijken.

Klik hier om je micro kampeerplaats te boeken.

Kamperen bij de Boer:

Kamperen bij de Boer is tegenwoordig veel omvattender geworden. Daarom is microkamperen misschien inmiddels wel een beter benaming. Via Campspace kun je nu een enorme verscheidenheid vinden aan intieme kampeerplekken bij locals. Dat kan inderdaad een boer zijn, maar evengoed iemand die op andere wijze een leuke kampeerplek op zijn of haar landgoed heeft. Dus geen grootschalige campings met een enorme keuze uit animatie. Maar gezellige unieke en vooral kleinschalige plekjes, waar je je heerlijk op je gemak kunt voelen.

kamperen bij de boer

Voordelen van Kamperen bij de Boer:

De voordelen van kamperen bij de boer, of microkamperen zijn legio. Je staat namelijk niet op het bekende kampeerveldje met veel sociale controle. Je hoeft niet verplicht aan animatie mee te doen. Geen lawaai van luid feestvierende of bbqende campingburen. Maar vooral rust, ruimte en gezonde lucht. En vooral mensen ontmoeten met soortgelijke ideeen zoals jij. Die bijvoorbeeld duurzaam reizen ook belangrijk vinden. Niet persé ver hoeven te gaan om het dichtbij ook prima naar je zin kunnen en willen hebben.

micorkamperen met kinderen

Kamperen met kinderen:

Microkamperen kan prima met kinderen. Klik maar eens hier. Dan kun je kiezen uit kampeer plekken waar ondanks bijvoorbeeld kleinschaligheid bijzonder veel te doen is voor jouw kinderen of kleinkinderen.

microkamperen met huisdieren

Kamperen huisdieren:

Kamperen met een huisdier, Wat is nou leuker dan je huisdier mee te kunnen nemen op jouw vakantie. Dus dit jaar geen duur asiel, waar je huisdier nier gelukkig is. En jij hoeft je favoriete huisdier niet de hele vakantie te missen. Hier vind je diverse kampeerplekken waar jouw huisdier welkom is.

Klik hier om je micro kampeerplaats te boeken.

Heb je nog geen tent?

Wil je wel graag micro kamperen, maar heb je nog geen tent of mis je nog andere outdoor gear. Die bestel je simpel, makkelijk en eenvoudig via www.outdoortravelstore.nl. Ook voor passende outdoor schoenen en dehydratie bags.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in het boekenb van een vakantie in een Safaritent, huur je eigen camper voor een camperreis en de Sprookjescamping in Rheeze.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

zo 19 juli t/m do 31 december 2020
Meer informatie / boeken


Booking.com