30% Korting!


Totale ontspanning van je lichaam en geest! Dat is het Space Floaten met een VR bril bij FloatSpa in Amsterdam of FloatSpa in Den Haag. Voordeel vouchers kun je nu voordelig bestellen via DagjeuitPagina.nl met wel 30% korting van 139,50 voor slechts 98,00.

Klik ook hier om je voordeel voucher voor het Space Floaten met VR bril in Amsterdam of Den Haag te bestellen.

Space Floaten:

Voel je heerlijk gewichtsloos! Lekker drijven op het zoute water. Ervaar hetzelfde gevoel zoals de astronauten die hebben als ze door de ruimte zweven. Een zalige en unieke wellness ervaring, waarmee ze bij FloatSpa in Amsterdam en Den Haag de primeur voor Nederland en Europa hebben.

Voel je gewichtsloos met Space Floaten

Wat kan ik verwachten tijdens Space Floaten:

Je voucher geeft je de gelegenheid om 60 minuten te Spa Floaten in Amsterdam of Den Haag. Doordat je een Virtual Reality (VR) bril draagt, krijg je gevoel gewichtsloos te zijn en te zweven. Deze VR bril is overigens ontwikkeld in het bekende Silicon Valley in de Verenigde Staten. Tijdens de sessie zweef je lekker op verwarmd zout water waarin het magnesium rijke Epsom zout zit. Het water heeft een temperatuur van circa 35,5 graden. Door de unieke combinatie van temperatuur, water en lucht samen met de VR denkt je geest dat je echt zweeft. Het is absoluut ontspannend.

Space Floaten

Voordelen van Space Floaten:

Deze therapie is wetenschappelijk bewezen pijn verlichtend en verminderd tevens stress. Ook werkt het preventief tegen stress omdat het de aanmaak van stress hormonen tegen gaat. En het bevorderd bijvoorbeeld het lichamelijke herstel na een inspannende fysieke (sport) prestatie. Het verbeterd de bloedsomloop, wat weer een positief effect heeft op het spierstelsel en de organen. Het bestrijdt vermoeidheid en de gevolgen van een jetlag. Eén uur therapie heeft hezelfde effect als vijf uur slapen. Kortom wanneer zien we jou ontspannen zweven?

Klik ook hier om je voordeel voucher voor het Space Floaten met VR bril in Amsterdam of Den Haag te bestellen.

Waar kan ik terecht:

Voor deze therapie kun je terecht op de volgende lokaties:

  • Hatostraat 26, 1042 DD Amsterdam
  • Volendamlaan 1162, 2547 CZ Den Haag

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Cryotherapie in het Freezlab in Amsterdam, Zouttherapie in Someren en Zouttherapie in Tilburg.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

zo 5 juli t/m do 31 december 2020

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 09.30 - 23.00 uur
Zaterdag en zondag 09.30 - 20.00

Prijs

98,00
Van 139,50 voor slechts 98,00

Locatie

FloatSpa
Hatostraat 26
1043 DD Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com