7,00 Korting!


Van 13 juli tot en met 1 september 2024 wordt World of Dinos 2024 wederom georganiseerd! Bereid je maar vast voor op een bijzonder heftig dagje uit. Sta oog in oog met levensgrote dinosaurussen. Dit fantastische evenement wordt deze keer georganiseerd in Amsterdam. Entree tickets kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen met een leuke korting van wel 33%. Je toegangskaartje kost je dan geen 21,50 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je al via deze website voor slechts 14,50. Dat scheelt je dus al gauw 7,00 per entree ticket!

Klik hier om je entree tickets voor World of Dinos 2024 in Amsterdam te bestellen.

World of Dinos 2024:

Ook dit jaar wordt er tijdens de zomervakantie van 2024 in Amsterdam een prachtige expositie gehouden van en over dinosauriërs. Tijdens deze expositie kun je tot wel 80 levensgrote en super echt gelijkende dino’s bekijken tijdends de World of Dinos expositie. En het mooie is dat deze expositie ook nog eens de grootste dino expositie van Europa is! Is dat geen leuk en vooral leerzaam dagje uit voor jong en oud? Of durf je soms niet?

World of Dinos 2024 in Amsterdam

Wat kun je verwachten van World of Dinos 2024:

Tijdens de expositie kun je een grote verscheidenheid aan verschillende soorten dino’s bewonderen. Van vervaarlijk brullende T-rex tot de mega beauty’s zoals de Braciosaurus en de Triceratops. En natuurlijk nog veel meer soorten, allemaal op ware grootte en ook nog eens echt bewegend. De decors waarin de dino’s tentoongesteld staan zijn ook nog eens zo getrouw mogelijk ingericht en passen bij hun natuurlijke leefomgeving. Met special geluids- en lichteffecten maakt het een bijzonder realistisch schouwspel.

World of Dinos in Amsterdam

Speciaal voor kinderen:

Speciaal voor de kinderen worden er leuke aktiviteiten georganiseerd, zoals een speciale kidszône met een gigantisch dino springkussen, een uitgraving en een speurtocht. Verder een bioscoop met doorlopende educatieve films, maar ook leuke berijdbare dinosaurussen. Durf jij een ritje op de rug van zo’n gigant te maken? Of ietsje minder spannend is het helpen van ranger Tom tijdens zijn spannende ontdekkingstocht.Als dat geen onvergetelijke ervaring voor de hele familie wordt!

Klik hier om je entree tickets voor World of Dinos in Amsterdam te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geinteresseerd in meer Dagjes uit Amsterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 13 juli t/m zo 1 september 2024

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 - 17.00 uur.

Prijs

Van 21,50 voor slechts 14,50
Kinderen van 3 tot en met 12 jaar oud en 65+ van 19,50 voor slechts 13,00
Kinderen tot en met 2 jaar oud zijn gratis (maar moet wel online voor gereserveerd worden)

Locatie

World of Dinos
Donauweg 11
1043 AJ Amsterdam
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com