Voor slechts 8,00 per maand!

Is dat nou geen leuk initiatief?Sponsor een pup! Je kunt nu een hondenpup sponsoren voor een goed doel. Via DagjeuitPagina.nl heb je de mogelijk om een pup te sponsoren voor slechts 8,00 per maand.

Klik hier om je op te geven, wordt donateur en sponsor een pup.

Sponsor een pup:

Ongeveer een jaar of 2 geleden is het KNGF Geleidehonden een super leuk initiatief gestart. Ze hebben namelijk de mogelijkheid gecreëerd om de opleiding van pup tot gediplomeerd geleidehond te sponsoren.

SPUP:

Dit leuke initiatief, genaamd SPUP, is te vinden op een eigen website. SPUP is het digitale inzamelingsplatform waar je op je gemakt kunt rondkijken en jouw Spup kunt kiezen.

Net als bij ons echte mensen kost studeren best wel veel geld. Daarnaast duurt de gehele opleiding totdat de pup, die inmiddels al een puber is geworden, klaar is in totaal zo’n 2 jaar! Maar dan ben je ook echt wat, namelijk een volledig afgestudeerde en gecertificeerde geleidehond.

sponsor een pup

Dagboek:

Als je je hebt opgegeven als sponsor, krijg je een eigen inlogcode. Dat is voor de toegang tot het platform SPUP. Het leuke is dat je via deze inlogcode toegang krijgt tot je eigen account waarop je het wel en wee van de door jou gesponsorde pup kunt bekijken en volgen. Wekelijks worden er spupdates op geplaatst. Je wordt zo op een aangename manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van de door jou gesponsorde pup. Vanaf de geboorte tot en met zijn of haar eerste werkdag. Van leuke, grappige of interessante weetjes tot foto’s en filmpjes. En natuurlijk ook ondeugende hondenstreken. Zo kun je zelf zien dat jouw donatie echt goed wordt besteed.

KNGF

Doelgroep:

Door jouw donatie maak je iemand die, op welke manier dan ook, afhankelijk is van een hulphond bijzonder gelukkig. Door de hulphond zijn deze mensen minder afhankelijk en verkrijgen daardoor bijvoorbeeld meer zelfstandigheid, ervaren minder klachten en functioneren beter in de maatschappij.

Waar worden de pups voor opgeleid:

De pups van het KNGF Geldeidehonden kunnen voor een aantal carrières worden opgeleid, zoals:

  • blindengeleidehond
  • assistentiehond
  • autismegeleidehond
  • buddyhond
  • medische detectie hond

Gedeeld donateurschap:

Je kunt natuurlijk prima zelf meedoen aan SPUP, maar het is ook wellicht ook een idee om dit samen met een groep collega’s te doen, de andere kinderen in je klas, met de hele buurt, je voetbalelftal, hockeyteam of met vrienden.

Klik hier om je op te geven, wordt donateur en sponsor een pup.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

vr 5 juni t/m do 31 december 2020

Prijzen

8,00 per maand

Locatie

KNGF
Amsteldijk Noord 42
1184TD Amstelveen

Contact

020 496 93 33
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com