Unieke kans!


Unieke gelegenheid! Altijd al eens gedroomd om de Formule 1 van dichtbij mee te maken? Dit is je ultieme kans! Boek nu een 6 daagse reis die volledig in het teken van de Formule I staat. Via Dagjeuitpagina.nl kun je binnenkort deze compleet verzorgde reis boeken. Op dit moment wordt er een inventarisatie gehouden.

Klik hier voor Formule 1 Grand Prix arrangement Abu Dhabi inventarisatie formulier.

Formule 1:

Bezoek de laatste Formule 1 wedstrijd van het ultra langre race seizoen 2022. Deze laatste race wordt gehouden op zondag 20 november 2022. Gaat het Max Verstappen opnieuw lukken om op het podium te komen? Jij kunt daarbij zijn en hem vanaf de Oranje Tribune aanmoedigen en toe juichen! Ben je toevallig fan van één van de andere coureurs? Dat is geen enkel probleem want ook dan ben je meer dan van harte welkom.

Max in aktie!

Programma Formule 1 arrangement:

Donderdag 17 november 2022:

Je vertrekt vanaf Schiphol met een rechtstreekse vlucht naar Dubai waar je dezelfde dag arriveert. De vluchtduur bedraagt ongeveer 6 uur. TUI Sports verzorgt na aankomst op de luchthaven de transfer naar het hotel.

Vrijdag 18 november 2022:

Na een heerlijk ontbijt heb je vandaag zelf in de hand wat er op het programma staat. Kies voor een optionele transfer naar het circuit om de vrije trainingen te bekijken of ontdek Dubai op eigen gelegenheid. Hoewel het grootste gedeelte van Dubai uit onbegroeide woestijn bestaat, bestaat de stad Dubai enkel uit bebouwd gebied. Geen moment hoef je hier te vervelen en een strakke planning is nodig wanneer je alles gezien wilt hebben. Ga bijvoorbeeld met een jeep op woestijnsafari of geniet van een barbecue in de woestijn onder de sterrenhemel. Skiën? Niets is te gek in Dubai. Ski vanaf de zandduinen of zelfs op echte sneeuw in het grootste overdekte skiparadijs ter wereld. Shopliefhebber? ‘Shop till you drop’ in de grootste shopping malls ter wereld met alle bekende wereldmerken.

Zaterdag 19 november 2022:

Vandaag staat de eerste dag naar het circuit op het programma. Na een goed en stevig ontbijt word je door onze reisbegeleiders aan het eind van de ochtend opgewacht in de lobby van het hotel. Aangezien de laatste vrije training en kwalificatie pas halverwege de middag beginnen, is er voor de vroege vogels in de ochtend nog gelegenheid om iets van het prachtige Dubai te zien.
De rit naar het Yas Marina Circuit duurt ongeveer anderhalf uur. Naast de laatste vrije training en de kwalificatie staat er op en rondom het circuit nog een hoop op het programma. Na afloop staan de bussen wederom klaar om je terug naar het hotel te brengen waar je de avond vrij kunt besteden.

Zondag 20 november 2022:

Zondag, racedag! Het zal een groot spektakel worden, dat kunnen we wel aan de organisatie in Abu Dhabi overlaten. Het seizoen wordt hier traditiegetrouw afgesloten en niets zal aan het toeval worden overgelaten. De race gaat om 17.00 uur van start met hopelijk jouw favoriete coureur op pole position. We reizen op tijd af naar het circuit zodat we niets hoeven te missen van alle feestelijkheden en verschillende races die voorafgaand aan de race worden verreden op het Yas Marina Circuit. Na afloop van de race staat er vaak nog een show gepland. Of dat ook dit jaar zal plaatsvinden is op dit moment nog niet bekend. Bespreek jij liever de spectaculaire inhaalacties na bij het hotel dan is dat ook mogelijk. 

Maandag 21 november 2022:

Helaas, maar de reis zit er alweer op. We hopen dat je een geweldige ervaring rijker bent geworden en dat je hebt genoten van de laatste race van het seizoen in Abu Dhabi. Ook vandaag staat de transferbus voor je klaar om je naar het vliegveld te brengen. Na aankomst op de luchthaven kun je terugkijken op een fantastisch raceweekend met TUI Sports.

Transfers:

De F1 reis naar Dubai is inclusief transfers. Na aankomst op de luchthaven word je naar het door jou gekozen hotel gebracht. Op de zaterdag en zondag reizen we per bus af naar het Yas Marina Circuit, deze transfer duurt ongeveer 90 minuten. Na afloop van de race rijden de verschillende bussen weer terug naar de hotels. De exacte vertrektijden worden ongeveer 14 dagen voor vertrek gecommuniceerd. Optioneel is het ook mogelijk om op vrijdag af te reizen naar het Yas Marina Circuit. Deze transfer kun je bij het boeken van de reis reserveren. De transfers terug na de after race concerts zijn op eigen gelegenheid. 

Vluchtschema’s Formule 1 Abu Dhabi:

Meer informatie volgt.

Formule 1 Yas Marina Circuit:

Het Yas Marina Circuit staat bekend als het duurste circuit ooit, de bouw heeft zo’n 1 miljard dollar gekost. Bij deze kosten zijn overigens wel kosten voor het aanleggen van het kunstmatige eiland meegerekend, evenals het hotel boven het circuit. Yas Marina is gelegen op een klein half uur van de stad Abu Dhabi en het circuit wordt ook wel het Arabische Monaco genoemd. Het 5.281 kilometer tellende circuit heeft 16 bochten en beschikt over een capaciteit voor 60.000 toeschouwers.

Toegangskaarten Formule 1 (weekend):

Abu Dhabi Hill – Staanplaatsen:

Deze toegangskaart geeft je toegang tot de groene berg in het midden van het circuit. Door de wat hogere ligging heb je hierdoor goed zicht op de bochten 1 t/m 6. De temperaturen kunnen behoorlijk oplopen in Abu Dhabi en met name tijdens de kwalificatie sta je hier vol in de zon. Heb je meer behoefte aan schaduw en wil je de reis comfortabel vanaf een tribune bekijken? Reserveer dan jouw plek op de Grandstand West. 

Grandstand West – Tribune (toeslag):

Het einde van de DRS-zone bevindt zich voor de tribune van Grandstand West in bocht 8 van het Yas Marina Circuit. Vanaf hier heb je dus perfect zicht op de inhaalacties in de DRS-zone. Met gemiddeld zo’n 300 km per uur komen de coureurs op de Grandstand West afgereden voordat ze bocht 8 en 9 in gaan. In de DRS-zone willen de coureurs over het algemeen erg dicht op elkaar zitten zodat ze kunnen inhalen. Actie gegarandeerd! Deze tribune is zeer populair en over het algemeen erg snel uitverkocht.

Grandstand West Premium (toeslag):

Dit is dezelfde Grandstand West tribune maar dan met een nog beter zicht op het circuit. Kies voor de Grandstand West voor een optimale beleving. 

Grandstand South (toeslag):

Aan het eind van sector 2 vind je de Grandstand South. Met 300 km per uur scheuren de coureurs langs. Vanaf de Grandstand South heb je zicht op 4 bochten waar inhalen zeker tot de mogelijkheden behoort.

Grandstand Main (toeslag):

De Main Grandstand is de hoofdtribune met uitzicht op de start/finish, pit garages, pit lane en nog veel meer. Deze zitplaatsen geven je directe toegang tot de F1 Fanzone waar je alles kunt vinden wat maar met Formule 1 te maken heeft.

Max in aktie tijdens de Formule I

Boeken upgrade toegangskaart(en) Formule 1:

Alle genoemde prijzen zijn inclusief de genoemde toegangskaart. In stap 2 van het boekingsproces kun je, tegen een meerprijs, kiezen voor een upgrade van je toegangskaart(en).

Tranfers:

  • Op zaterdag en zondag zijn de transfers vanaf je hotel naar het circuit inbegrepen.

Statistieken:

  • Rondes: 58
  • Lengte circuit: 5.281 kilometer

Resultaten Formule 1:

  • 2021: Max Verstappen
  • 2020: Max Verstappen
  • 2019: Lewis Hamilton

Klik hier voor Formule 1 Grand Prix arrangement Abu Dhabi inventarisatie formulier.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in “Dubai verkennen”.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: Eetgelegenheid



Wanneer

do 17 t/m ma 21 november 2022
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com