Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Voor de rasechte attractiepark liefhebber is er nu een jaarabonnement beschikbaar om onbeperkt 4 attractieparken te kunnen bezoeken. Het abonnement is geldig voor het attractie- en vakantie park Slagharen, Bobbejaanland België, Moviepark Germany en Belantis Germany. Via Dagjeuitpagina.nl kun je je abonnement bestellen met 33% korting van €71,95 voor slechts €48,50.

Klik hier om je jaarabonnement te bestellen.

Wat houdt deze aanbieding in:

  • Met dit abonnement kun je dit hele seizoen, tot en met 5 januari 2020, onbeperkt genieten van 4 attractieparken in Nederland, België en Duitsland.
  • éénmalig toegang tot alle onderdelen van de nieuwste attractie Black Hill Ranger Path (indien beschikbaar en je moet het nog wel ter plaatse reserveren).
  • 20% korting in restaurants en shops
  • 15% korting op overnachtingen in de parken
  • gratis parkeren bij het attractiepark Slagharen

Attractie- en vakantiepark Slagharen:

Betreedt het wilde westen. Het land van cowboys en indianen. Hier kun je de meest spannende avonturen beleven. Meer dan 30 verschillende attracties staan hier voor je klaar om je lekker onbezorgd te laten genieten.

Naast attracties van diverse niveau’s kun je ook de prachtige shows bezoeken van Randy en Rosie. Ga samen op avontuur met de gezelligste bewoners van het hele park.

Nieuwste attractie:

De nieuwste attractie in Slagharen is het Black Hill Ranger Path. Een echt avonturen sensatie waar je als rasechte klimgeit op verschillende niveau’s heerlijk kunt klimmen en klauteren en obstakels moet zien te omzeilen. Gaat het jou lukken om aan de overkant te komen?

Bobbejaanland:

Of zoals het zelf zeggen: “Het plezanste land”. Hier vind je meer dan 40 attracties waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Attracties voor de echte thrillseekers tot en met gezellige attracties voor de allerkleinsten. Entertainment voor de hele familie dus. Breng ook een bezoek aan het pas vernieuwde cowboytown.

Movie Park Germany:

Kruip in de huid van je meest favoriete tv helden uit je favoriete tv series en films. Van Ninja Turtles en Dora met haar vriendjes tot en met SpongeBob. Je kunt ze ontmoeten en samen op de foto in het Movie Park Germany. Niet echt jouw ding? Stap dan in één van de meest spannende attracties. Maak een vrije val van 60 meter hoogte in de High Fall of beleef angstaanjagende avonturen tijdens een vampier jacht in de indoor achtbaan.

Of even ontspannen bijkomen tijdens een leuke familie show of spraakmakend evenement.

Belantis:

Breng ook eens een bezoek aan een ander Duits themapark, rondom het kasteel Belantis. Het park ligt vlakbij Leipzig en bestaat uit diverse thema gebieden met spannende attracties, maar ook attracties die geschikt zijn voor het hele gezin.

Klik hier om je jaarabonnement te bestellen.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

do 4 juli t/m zo 5 januari 2020

Prijs

€48,50
Van €71,95 voor maar €48,50
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Attractiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com