Als iedere seconde telt is het erg fijn te weten wat je moet doen en vooral wat je moet laten. Een goede Bedrijfs Hulpverlenings (BHV) of safety training kan daarbij bijzonder van nut zijn. Een gedegen BHV training geeft je rust en zekerheid in een risicovolle en penibele situatie en kan van levensbelang zijn als het er echt om gaat. Een BHV training kun je voor jezelf doen, voor anderen of voor de omgeving waar je werkt, vrijwilliger bent of waar je op andere manier veel aanwezig bent.

Delta Safety training:

Delta Safety Training in Rotterdam is een toonaangevend bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het geven van safety trainingen op allerlei gebieden. Zo worden er trainingen gegeven in Bedrijfs Hulpverlening voor allerlei algemene bedrijfstakken. En in het bijzonder voor de Offshore industrie, de maritieme bedrijfstak, de (steiger)bouw, de windmolen bedrijven en nog veel meer bedrijfstakken waar veiligheid een belangrijk issue is.

Gecertificeerde Safety training:

Veel bedrijven moeten op het gebied van safety gecertificeerd zijn. Dat houdt in dat de werknemers van deze bedrijven dat ook moeten zijn. Maar ook dat het traininginstituut gecertificeerd moet zijn. Delta Safety Training is dat en verzorgd training op maat voor alle bijzondere bedrijfstakken. Een super BHV training als het ware, waarin juist de veiligheidsaspecten van jouw specifieke bedrijf belicht worden.

diverse cursussen in safety training

BHV training:

Een standaard Bedrijfs Hulpverlening cursus wordt opgedeeld in 2 dagdelen. In het eerste dagdeel volg je het medische gedeelte en in het andere dagdeel volg je het brandtechnische gedeelte.

Medisch:

Tijdens het medische gedeelte van de BHV training worden een aantal vaste onderdelen behandeld zoals reanimatie, hoe en wanneer gebruik je een Automatische Externe Defibrilator (AED), op welke wijze leg je de verschillende soorten verbanden aan, mitella of brede das? Wat te doen bij botbreuken, brandwonden, val van hoogte en uitleg over flauwte en bewusteloosheid.

Brand en ontruiming:

In het brandtechnische gedeelte wordt uitleg gegeven over hoe voorkom je brand en hoe ga je een beginnende brand te lijf. Ook wordt je verteld en gedemonstreerd wat je bij brand vooral niet moet doen. En natuurlijk hoe waarschuw je de directe omgeving en hoe ontruim je een pand.

Reanimatie en gebruik AED:

Dagelijks vinden er circa 40 tot 50 hartstilstanden plaats buiten het ziekenhuis. Een snelle reactie van een omstander kan dan cruciaal zijn. In de cursus leer je de basis principes van een reanimatie. Eerst wordt je geleerd hoe je iemand herkent, die een hartstilstand heeft. Want niet iedereen die bewusteloos is, moet gereanimeerd worden. Ook leer je hoe je hartmassage en mond op mond beademing geeft. Veel mensen die een hartstilstand hebben kun je redden met een AED. In de cursus wordt je de mogelijk- en onmogelijkheden van de AED uitgelegt en waarom de AED zo belangrijk is en soms echt het verschil tussen leven en dood kan maken.

Wat is zo leuk aan een BHV training:

Het leukste van een BHV training is dat je juist veel oefent. Natuurlijk is er een stukje theorie voor nodig om bepaalde zaken beter te begrijpen, maar verder ben je lekker actief bezig en is de dag voorbij voordat je het in de gaten hebt.

Op www.deltasafetytraining.com kun je een indruk krijgen van de vele training die er gegeven worden.

Bekijk deze aanbiedingWanneer

wo 8 januari t/m do 31 december 2020

Locatie

DELTA Safety Training
Geyssendorfferweg 47
3088 GJ Rotterdam Haven nr. 2320

Contact

+31 (0) 10 204 22 55
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com