57% Korting


Elektrische sloep huren: Als je er echt eens helemaal tussenuit wilt doe je dat op het water. Zorgeloos genieten van de rust, de ruimte en het verre uitzicht. Genieten van de deining van de golven langs en onder je boot door. Het kabbelen van het water langs de boeg. Vertrekken wanneer je wilt, stoppen wanneer je wilt en aanleggen op de plek die je zelf wilt. Huur eens eens een elektrische sloep. Deze aanbieding geldt tot en met 14 oktober. Tot die tijd kun je met 57% korting een elektrische sloep voor 6 of meer personen huren en 4 uur gebruiken, voor vanaf 59,00.

Voor het huren van je elektrische sloep, klik je ook hier.

Sloep huren

Elektrische sloep huren:

De voordelen van een elektrische sloep zijn legio; je hebt geen last van het lawaai van een luidruchtige dieselmotor, je hebt geen last van vieze uitlaatgassen en door dit alles hoeft je je niet druk te maken om het milieu. Dus zorgeloos genieten van en in de natuur. Er zijn elektrische verhuur sloepen in diverse maten. Kortom zien we jou binnenkort op het water terug?

Eletrische sloep huren

Sloep huren? Geen Vaarbewijs nodig:

Eén van de meest gestelde vragen is of je een vaarbewijs nodig bent voor het huren van een elektrische sloep. Voor het huren van een elektrische sloep ben je geen vaarbewijs nodig. Houd je wel aan de geldende regels op en om het water!

Heb je geen vaarbewijs (nodig), maar je wilt wel een vaarbewijs behalen? Voor de prijs hoef je het niet te laten want via deze site kun je al een online vaarbewijs 1 cursus bestellen voor slechts 19,95.

Klik hier om je online vaarbewijs cursus te bestellen.

Aantal personen:

Er zijn elektrische sloepen van diverse afmetingen te huur. Er zijn sloepen die geschikt zijn voor 6, 8, 10 of 12 personen. Maak en keuze in de grootte van je sloep, boek simpel via deze site en geniet met volle teugen van een heerlijke dag op het water.

Huur je 6 tot 8 persoons sloep

Verhuur locaties:

Er zijn verdeeld over de provincies Friesland, Noord Holland en Zuid Holland 23 opstap locaties waar je een elektrische sloep kunt huren. Er is er dus altijd wel eentje die binnen reisafstand van je is. En anders kun je het huren prachtig combineren met een weekeindje Friesland of een stedentrip naar bijvoorbeeld Amsterdam. Overigens kan het aanbod van te verhuren sloepen per verhuur locatie verschillen. Dus vergewis je er vantevoren van de de door jou gewenste sloep inderdaad beschikbaar is bij de door jou gewenste opstap locatie.

Voor het huren van je elektrische sloep, klik je ook hier.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar een Pivé boot huren met Schipper in Amsterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 8 augustus t/m wo 14 oktober 2020

Prijs

Vanaf 59,00
Vanaf 59,00
Meer informatie / boeken


Booking.com