41% Korting!

Ga lekker zorgeloos op vakantie en maak je niet druk over de plek waar je je auto parkeert en de verassing als je terug komt, wat de kosten zijn. Boek hier je TopParking voucher en je weet van tevoren wat je betaald hebt.

Kies zelf de periode en maak een keuze uit de service die je wilt ontvangen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een shuttle bus service, maar ook kiezen voor de luxe valet parking.

Klik hier om je TopParking voucher voor Schiphol te bestellen.

Valet parking Service:

Als je kiest voor de optie valet parking, staat er in de bocht tussen vertrekhal 2 en vertrekhal 3 een medewerker van TopParking klaar als je arriveert. Hij zal je helpen met het uitladen van tassen en koffers. Je kunt nu zelf rustig en ontspannen inchecken. De medewerker zal jouw auto overbrengen naar het bewaakte parkeerterrein in Nieuw Vennep. Als je terugkeert, staat er opnieuw een medewerker van TopParking voor je klaar op dezelfde plaats, met je auto en de sleutels. En je kunt de thuisreis aanvaarden.

Shuttle bus Service:

Als je kiest voor de optie van Shuttle bus service, rij je niet naar het vliegveld, maar naar het opgegeven adres in Nieuw Vennep. Je parkeert je auto op de bewaakte parkeerplaats van TopParking in Nieuw Vennep. Daarna ga je met de Shuttle bus Service naar de luchthaven. Als je terugkomt, bel je de service medewerker nadat je geland bent en je koffers van de band hebt gehaald. De service medewerker staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar en haalt je met de Shuttle bus op vanaf het vliegveld en brengt je naar je geparkeerde auto.

TopParking:

De parkeerterreinen van TopParking worden 24/7 bewaakt met CCTV camerabewaking en is rondom voorzien van hekken. Je kunt er 7 dagen in de week, 24 uur per dag terecht. En de lokatie zit vlakbij het vliegveld, dus geen lange busreis van en naar de luchthaven.

Klik hier om je TopParking voucher voor Schiphol te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 18 februari t/m wo 31 juli 2019

Openingstijden

24 uur per dag 7 dagen per week

Prijzen

Van €32,= voor vanaf €19,=

Locatie

TopParking bv
Staringstraat 46
2152 CX Nieuw Vennep
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com