Last minute Turkije


Ook het weer beu en nog even een weekje naar de zon?

Dagjeuitpagina biedt u hierbij een super leuke last minute aan naar het prachtige vakantieland Turkije. Nog even genieten van de zon en aan zee.

Prachtig hotel Adonis, met vlucht, 2 personen en all inclusive in dit mooie hotel aan de kust. Als je 15 augustus vertrek is het vanaf 727 Euro per persoon. Half pension is ook mogelijk

Hotel Adonis

Dit hotel staat op de klippen en je kijkt heerlijk uit over de zee. En wil je niet in de sauna, het buiten of binnen zwembad, of sporten… dan ga je langs een prachtige trap langs de rotsen naar de zee. Ook daar kan je genieten van de zee.

Vanuit het hotel is het niet ver naar stadscentrum en je komt er makkelijk met eventueel het openbaar vervoer.. De luchthaven Antalya ligt op ongeveer 15 km afstand.

De hotelkamer zijn groot en schoon en de airconditioning en een verwarming zorgen voor een aangename luchtcirculatie in de kamers. De meeste kamers hebben een balkon. De met vloerbedekking uitgeruste kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Voor gasten met kinderen zijn tegen betaling extra bedden of kinderbedjes beschikbaar. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Ook zijn een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Bovendien zijn een telefoon met directe buitenlijn, een tv met satelliet-/kabelontvangst en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. Tot de extra´s van de kamers behoren pantoffels. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten. Bovendien zijn rolstoelvriendelijke kamers met een barrière vrije badkamer te boeken.

Er zijn natuurlijk meer goede hotels in Antalya, dus kijk of er voor u keuze 1 bij is.

Waarom naar Antalya Turkije?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Antalya, Turkije te reizen. Antalya is een populaire bestemming vanwege de unieke combinatie van geschiedenis, cultuur, natuurlijke schoonheid en moderne voorzieningen. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom mensen graag naar Antalya reizen:

Gemakkelijke toegankelijkheid: Antalya heeft een internationale luchthaven met veel directe vluchten vanuit verschillende delen van de wereld. Dit maakt het gemakkelijk bereikbaar voor reizigers van over de hele wereld.

Moderne voorzieningen: Antalya heeft zich ontwikkeld tot een moderne toeristische bestemming met een breed scala aan accommodaties, restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. De stad biedt een combinatie van oude charme en moderne faciliteiten.

Gastvrijheid: De Turkse cultuur staat bekend om zijn gastvrijheid en vriendelijkheid jegens bezoekers. Toeristen voelen zich vaak welkom en gewaardeerd tijdens hun verblijf in Antalya.

Geschiedenis

Historische bezienswaardigheden: Antalya heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oudheid. Bezoekers kunnen genieten van oude Romeinse ruïnes, zoals het indrukwekkende Hadrianuspoort, de oude stadsmuren, en het oude theater van Aspendos, dat nog steeds wordt gebruikt voor concerten en voorstellingen.

Antalya historisch

    Natuur

    Prachtige stranden: Antalya staat bekend om zijn prachtige stranden langs de Middellandse Zeekust. Toeristen kunnen ontspannen op zandstranden, genieten van watersportactiviteiten of gewoon genieten van de zon en de zee.

    Natuurlijke schoonheid: De regio Antalya heeft een divers landschap met prachtige bergen, watervallen en groene valleien. Het Taurusgebergte biedt mogelijkheden voor wandeltochten en natuurliefhebbers kunnen de Düden- en Kursunlu-watervallen verkennen.

    Haven Kebabs: Turkije is beroemd om zijn verschillende soorten kebabs, zoals döner kebab (gegrild vlees dat aan een draaiende spit wordt bereid en vervolgens in dunne plakjes wordt gesneden), şiş kebab (vleesspiesjes) en adana kebab (pittige gehaktkebab).
Mezze: Mezze zijn kleine gerechten die als voorgerecht worden geserveerd. Ze variëren van heerlijke salades zoals cacık (yoghurt-komkommersalade) tot warme gerechten zoals sigara böreği (gevulde filodeegrolletjes) en hummus.
Baklava: Een beroemd Turks dessert dat bestaat uit laagjes filodeeg, noten en siroop. Baklava is zoet, knapperig en heerlijk.
Haven Antalya
    Haven Antalya

    Culinair Turkije

    Antalya biedt een scala aan heerlijke Turkse gerechten, van verse zeevruchten tot traditionele Turkse kebabs en zoete lekkernijen. Het is een geweldige plek om te genieten van de lokale gastronomie en culinaire tradities. Zelfs in het hotel is veel van dit lekkers te proberen.

    Kebabs: Turkije is beroemd om zijn verschillende soorten kebabs, zoals döner kebab (gegrild vlees dat aan een draaiende spit wordt bereid en vervolgens in dunne plakjes wordt gesneden), şiş kebab (vleesspiesjes) en adana kebab (pittige gehaktkebab).

    Mezze: Mezze zijn kleine gerechten die als voorgerecht worden geserveerd. Ze variëren van heerlijke salades zoals cacık (yoghurt-komkommersalade) tot warme gerechten zoals sigara böreği (gevulde filodeegrolletjes) en hummus.

    Baklava: Een beroemd Turks dessert dat bestaat uit laagjes filodeeg, noten en siroop. Baklava is zoet, knapperig en heerlijk.

    Baklava Turkije
    Baklava Turkije

    Çay (Turkse thee): Thee is een belangrijk onderdeel van de Turkse cultuur en wordt de hele dag door gedronken. Het wordt meestal geserveerd in kleine glazen.

    Lahmacun: Ook wel bekend als “Turkse pizza,” is lahmacun een dun, plat brood belegd met gekruid gehakt, groenten en kruiden.

    Dolma: Dolma zijn gevulde groenten, meestal gemaakt van druivenbladeren (sarma) of groenten zoals paprika’s en courgettes, gevuld met rijst, gehakt en kruiden.

    Kortom, Antalya is een aantrekkelijke bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een mix van lekker zonnen, heerlijke eten, geschiedenis, cultuur, natuur en ontspanning aan de kust van Turkije.

    Natuurlijk hebben wij ook prachtige hotels, reizen en accommodaties in heel Turkije, kijk hier naar ons aanbod.

      Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
      Faciliteiten: EetgelegenheidRolstoelvriendelijk









      Droomvakantie Toscane 336x280


      Booking.com