Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Boek nu deze leuke aanbieding: 8 dagen wintersport vakantie naar Tsjechië inclusief ontbijt en toegang tot het aquapark voor v.a. €289,=

Ervaar zelf de voordelen van een wintersport vakantie naar Tsjechië versus een wintersport vakantie naar de geeigende ski oorden zoals Oosterrijk, Zwitserland en Frankrijk. Tsjechië is beduidend goedkoper dan op veel plaatsen in andere West Europese wintersport landen.

Qua afstand is het ongeveer net zover rijden als bijvoorbeeld Oostenrijk of andere Alpenlanden. Voor wat betreft sneeuwgarantie ben je vrij zeker dat er sneeuw ligt in dit prachtige gebied. Er zijn sneeuwkanonnen en die worden indien nodig ingezet. Het gebied staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding.

Klik hier om je wintersport vakantie naar Tsjechie te boeken.

Tijdens dit arrangement verblijf je in het Hotel Aquapark Spinleruv Mlyn. Dit hotel bestaat uit 9 gebouwen waarin de kamers gevestigd zijn. Alle kamers zijn comfortabel ingericht en hebben alle moderne voorzieningen. De wifi is gratis. En het hotel ligt op ongeveer 100 meter afstand van de belangrijkste skilift van het hele skigebied. Voor kinderen is er een speeltuin en je kunt 2 uur per dag gebruik maken van de wellness faciliteiten in het Aquapark.

Spinleruv Mlyn is een prachtig skigebied waar je ruimschoots uit de voeten kunt. Absoluut geschikt voor de beginnende als de licht gevorderde skier. Voor de ver gevorderde skier zal hier mogelijk minder uitdaging liggen. Het gebied is ook uitstekend geschikt voor langlaufers. Voor snowboarders is er het Snowpark. Hier worden ook belangrijke World Cup wedstrijden gehouden. In Spinleruv Mlyn zijn 20 skipistes met een totale lengte van circa 30 kilometer.

Spinleruv Mlyn ligt midden in het Krkonoše National Park en is aangemerkt als UNESCO Biosfeer Reservaat. Dit Nationale Park ligt niet alleen in Tsjechië maar grenst aan het Poolse Karkonosze Nationale Park. Op een klein uur rijden ligt de bron van de rivier De Elbe (Elbe Spring). Van hieruit gaan wandelroutes door de omgeving. Of breng een bezoek aan de Pancava watervallen op ongeveer drie kwartier rijden.

Klik hier om je wintersport vakantie naar Tsjechie te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

za 16 februari t/m zo 24 maart 2019

Prijs

V.a. €289,=
Van €415,= voor v.a. €289,=
Kinderen tot en met 5 jaar gratis
Kinderen van 6 tot en met 17 40% korting

Locatie

Hotel Aquapark Spindleruv Mlyn
Spindleruv mlyn 300
54351 Spindleruv Mlyn, Tsjechie






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com