35% Korting!

Wordt jij de man of lady of de match van een ontspannen potje paintball bij jouw in de buurt? Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige vouchers bestellen voor 2,5 uur paintballen met 35% korting van 22,95 voor slechts 14,95.

Klik hier om je vouchers voor 2 ,5 uur paintball te bestellen.

Paintball:

Als je je dagje uit wilt combineren met een bepaalde vorm van wedstrijd element ben je hier aan het goede adres. Met stel mensen het strijdperk instappen en vanaf de eerste seconde vliegen de “kogels” als om je oren. Gekleed in een passende outfit met veiligheidsmasker, gekleed in een stevige overall die tegen een stootje kan en gewapend met paintball geweer ben jij klaar voor de strijd. Vergeet overigens niet om een vol magazijn in je paintball geweer te steken. Zo ben helemaal voortbereid om tegenstanders uit te schakelen. En heb je een super leuke enerverende ervaring waarin je de tijd totaal vergeet en je vast met erg veel plezier aan terugdenkt. Ook een prima manier om je hoofd leeg te maken of eens op andere wijze met je collega’s samen te werken.

Paintball op 5 verschillende locaties

Wat kun je verwachten:

Natuurlijk een 2,5 uur durend paintball event. Maar afhankelijk van de lokatie die je kiest, zal het terrein waar de strijd zicg afspeelt anders van opzet zijn. Zo kun je bijvoorbeeld paintballen rondom een oude boerderij of in een bos. De obstakels op het terrein geven jou mogelijkheden om dekking te zoeken of juist je vijand te verassen. Klim bijvoorbeeld eens in een boom voor een beter uitzicht en is een rioolbuis niet altijd even tactisch om te doen. Maar bovenal geniet van het avontuur!

diverse terreinen met een thema

Welke lokaties:

Je kunt je paintball voucher verzilveren op de volgende lokaties:

Indoor:

Outdoor:

NB 1: Je hebt ook de mogelijkheid om je event op te waarderen met bijvoorbeeld een langere paintball sessie of meer patronen.

NB 2: Na het bestellen van de vouchers, kun je je paintball avontuur reserveren bij één van de paintball lokaties op basis van beschikbaarheid. Bel daarvoor het servicenummer 085-8888581

Klik hier om je vouchers voor 2,5 uur paintball te bestellen.

Waar anderen naar op zoek waren:

Andere bezoekers van de site waren op zoek naar of geïnteresseerd in onder andere Driften op een circuit in Moordrecht of Nuenen, het klimparadijs Zips en Ropes in Ewijk, de EscapeRoom Paleiskamer in Apeldoorn en een workshop Zilver Ring op Lokatie maken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

za 15 februari t/m do 31 december 2020

Prijzen

Van 24,95 voor slechts 14,95
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com