7% Korting!


Een avond heerlijk ontspannen lachen en genieten van een komische voorstelling in Boom Chicago in Amsterdam. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig je entree tickets bestellen met wel 7% korting, van 19,52 voor vanaf 17,99.

Klik ook eens hier om je entree tickets voor Boom Chicago Amsterdam te bestellen.

Boom Chicago:

Bij Boom Chicago kun je terecht als je liefhebber bent van razendsnelle improvisatie scènes. Zowel gescripte scenes als onvoorstelbaar. In ieder geval energiek en vooral vol humor. De troupe van Boom heeft dit alles in zich, overgoten met een swingende saus van muziek, multimedia in een gelikte comedyshow.

Improvisatie humor in Boom Chicago

Diverse shows:

Het aanbod van de shows in Boom Chicago is behoorlijk divers. Er worden in het bijzonder shows opgevoerd onder de namen: “Summer Improv Party”, “Sunday Night Live”, “Sitcom” en “Stacejam”. Welke gaat het worden? De shows kenmerken zich door vliegensvlugge improvisaties en  interacties, scherpe humor met uitdagende en aktuele onderwerpen. Kom je ook eens zelf ervaren en beleven?

Een ontspannend avondje lachen in Boom Chicago

Uitgebreide mogelijkheden:

Je kunt natuurlijk lekker zelf genieten van een show van jouw keuze. Maar je kunt ook samen met vrienden, collega’s, familie of bijvoorbeeld je gezin langskomen voor een komische avond genieten van het lachen. Ook is er de mogelijkheid van privé optredens om het nog intiemer te maken.

Escaperoom:

Heb je geen zin om stil te zitten en je wilt liever iets actiever? Dan kun je samen met jouw gezelschap ontsnappen uit de escaperoom in het Rozentheater. Lukt het jullie om uit het door de comedyartiesten ontwikkelde escaperoom te vluchten? Het thema van deze escaperoom is genaamd “Escape through the movies”.

Boom Chicago

Coronaproof uitje

In dit theater kan de 1,5 meter afstand makkelijk gewaarborgd worden. Alle voorstelling vinden plaats in de grote zaal, met een hoog plafond. Ook zijn de openingstijden vervroegd waardoor je niet allemaal tegelijk hoeft te arriveren. En als je vooraf reserveert, is er voldoende tijd en gelegenheid om te eten en te drinken in de Pop Up keuken.

Klik ook eens hier om je entree tickets voor Boom Chicago Amsterdam te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in de Amsterdamse Wallen Tour, een Rondvaart door Amsterdam en de Amsterdamse Brouwerij Tour.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 21 november t/m do 31 december 2020

Openingstijden

Check de website in verband met verschillende voorstellingen en aanvangstijden.

Prijs

Vanaf 17,99
Van 19,52 voor vanaf 17,99

Locatie

Boom Chicago
Rozengracht 117
1016 LV Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com