Goedkope Tickets!

Ice*Amsterdam. Yes, het is weer de tijd van het jaar dat er geschaatst kan worden! Heerlijk zwieren en zwaaien in winterse taferelen op het Museumplein in hartje Amsterdam. Goedkope entree tickets kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen voor maar €12,=.

Klik hier om je entree tickets voor Ice*Amsterdam te bestellen.

Bekijk voor een impressie van Ice*Amsterdam onderstaand filmpje van de editie 2017/2018.

Ice*Amsterdam:

De dagen worden steeds korter en de avonden en nachten langer. De temperatuur zakt en we gaan weer richting het einde van het jaar. Maar dan wel beslist met stip de gezelligste periode van het jaar. Met kerstversiering en een sfeervol lichtjesfestijn. Op het Museumplein in Amsterdam wordt ook dit jaar weer een echte ijsbaan aangelegd. Onder de noemer Ice*Amsterdam kun je nu je schaatskunsten vertonen. Maar als je het schaatsen nog niet onder de knie hebt, kun je hier ook leren schaatsen als je wilt.

Ziweren en zwaaien tijdens Ice*Amsterdam

Wat kun je verwachten:

Je entree ticket geeft je toegang tot de ijsbaan. Neem wel even wat euromunten mee als je een kluisje wilt huren. Als je geen schaatsen hebt, kun je ze ter plekke voor 2 uur huren. En als je moe geworden bent van het schaatsen, dan kun je ontspannen en genieten bij de catering van een warme glühwein, warme chocolademelk en allerlei (winterse) lekkernijen. In het restaurant kun je fonduen, een burger bestellen of je smaakpapillen verwennen met allerlei warme of koude gerechten.

Ice*Amsterdam

Oh ja:

Oh ja vergeet natuurlijk niet om je warm aan te kleden en neem voor de zekerheid een warme muts en je eigen handschoenen mee, want het kan koud zijn. Zeker als je wat langer op het ijs bent. Overigens is het dragen van handschoenen verplicht.

leren schaatsen op Ice*Amsterdam

Kerstmarkt Amsterdam:

Van 13 tot en met 26 december wordt er in Amsterdam een kerstmarkt georganiseerd. Een leuk idee is om een bezoek aan deze kerstmarkt te combineren met een bezoek aan de ijsbaan op het museumplein. Je mag ook langs komen om alleen van de horeca te genieten. Kortom: ouderwetse winterse gezelligheid in het centrum van Amsterdam

Klik hier om je entree tickets voor Ice*Amsterdam te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 18 november t/m zo 2 februari 2020

Openingstijden

10.00 - 21.00 uur

Prijzen

€12,=

Locatie

Museumplein
Museumplein 5
1071 DJ Amsterdam
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com