1 plus 1 GRATIS!

Waan je ook eens in weelde en breng een bezoek aan de grootste luxebeurs ter wereld Masters of LXRY. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu gebruik maken van een leuke en zeer voordelige aanbieding. 2 tickets halen en slechts 1 betalen voor maar €50,=.

Klik hier om je entree tickets voor de beurs Masters of LXRY in Amsterdam Rai te bestellen.

Masters of LXRY:

Dit jaar wordt de 18e editie gehouden van de grootste luxebeurs van de wereld, Masters of LXRY. Het thema voor 2019 luidt: “Yhe Love Edotion”.Deze editie brengt de liefde naar de bezoekers van de beurs. Liefde in de ruimste zin van het woord, namelijk liefde voor vakmanschap, maar ook liefde voor schoonheid, liefde voor gastronomie, liefde voor perfectie. Kortom: liefde voor al het moois wat onze wereld te bieden heeft.

The Love Edition tijden de masters of LXRY

Alles uit de kast:

Gedrevenheid, vakwerk, passie en alles uit de kast willen halen om de bezoekers alle dagen van de beurs maximaal te kunnen bedienen. Breng ook eens een bezoek aan deze unieke, prestigieuze premium lifestylebeurs.

Vakmanschap en kwaliteit op deze lifestylbeurs

Wat kun je verwachten:

Tijdens deze beurs vind je uitsluitend kwaliteit. Overtuig jezelf van en treed binnen in de wereld van fashion, design, interieur, gadgets, kunst, juwelen en sieraden, fotografie, boating, auto’s, reizen en meer. Alles met oog voor kwaliteit en ambachtelijkheid. Origineel, uniek en altijd de beste willen zijn.

Daarnaast kun je hier tevens van alles vinden wat je in een echte stad ook kunt aantreffen. Van hele huizen, zwembaden, tot pleinen en theaters.

Fashion tijdens de Masters of LXRY.

Wist je dat:

Wist je dat de beursvloer dit jaar zo’n 50.000 m2 bedraagt. Voor dit jaar worden er meer dan 60.000 bezoekers verwacht. En exposanten zullen naar verwachting voor meer dan 250 miljoen euro aan transacties doen.

Stedentrip:

Je kunt een bezoek aan de beurs natuurlijkook prima combineren met een stedentrip Amsterdam. Kijk maar eens verder op de site voor de leukste en interessantste bezienswaardigheden.

Kunst op de Masters of LXRY

Klik hier om je entree tickets voor de beurs Masters of LXRY in Amsterdam Rai te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 13 t/m ma 16 december 2019

Openingstijden

Vrijdag 13 december 13.00 – 22.00 uur.
Zaterdag 14 december 12.00 – 22.00 uur.
Zondag 15 december 11.00 – 21.00 uur.
Maandag 16 december 12.00 – 19.00 uur

Prijzen

1 plus 1 gratis €50,=
Kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis

Locatie

Amsterdam Rai
Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com