5,25 Korting!


Een absolute “must do” als je een stedentrip of een sightseeing trip Rotterdam onderneemt is het beklimmen van hèt markante punt van Rotterdam, de Euromast. Goedkope entree tickets kun je via Dagjeuitpagina.nl bestellen met korting van 35%. Dan kost je toegangskaartje geen 15,00 ter plekke aan de kassa, maar bestel je voor slechts 9,75 via deze website. Dat scheelt je dus al gauw 5,25 per toegangskaartje. En je hoeft ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s ter plaatse.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Euromast in Rotterdam te bestellen.

De Euromast:

Als je een bezoek brengt aan de stad Rotterdam, dan kun je dat niet doen zonder de Euromast beklommen te hebben. Naast de andere highlights van de stad, zoals de Erasmusbrug, het Rem Koolhaasgebouw, de haven en het stadion van Feyenoord. De Euromast is met zijn 185 meter zelfs het hoogste gebouw van Nederland. De mast is in 1960 gebouwd, ter gelegenheid van de toenmalige Floriade.

Uitzicht:

Bezoek de Euromast en verzeker je van een fantastisch panoramisch uitzicht over de stad Rotterdam. Bij helder weer kun je vanaf het panormadek wel 30 kilometer ver zien. Ook is het bij helder weer soms mogelijk om zelfs de stad Utrecht te zien liggen.

Plezier voor jong oud tijdens je verblijf op de Euromast

Huwelijksnacht in de Euromast:

De Euromast beschikt over een uniek restaurant. Ook kun je overnachten in één van de twee exclusieve hotelkamers. Wellicht is dat een origineel idee om je huwelijksnacht te vieren? Samen met je geliefde overnachten op circa 100 meter hoogte! Met een wereldstad aan je voeten. En de volgende ochtend ga je heerlijk samen genieten van het ontbijt. Ondertussen heb je een wijds 360º panoramisch uitzicht over de stad en omliggende gebieden.

Origineel idee voor je huwelijksnacht op grote hoogte op de Euromast

Wist je dat?

De 37 mooiste en hoogste torens van de wereld zijn verenigd in het World Federations of Great Towers. De Euromast is daar één van, samen met onder andere het Empire State Building, de Eiffeltoren, de Berliner Fernsehturm en de Burj Khalifa.

Evenementen in de Euromast:

In de toren worden normaal gesproken het hele jaar door allerlei evenementen voor jong en oud georganiseerd. Helaas is het echter in verband met de Corona maatregelen lastig om evenementen te organiseren en de regels van de overheid na te leven. Het zal dus nog weer even duren voordat er weer leuke evenementen in de Euromast bezocht kunnen worden.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Euromast in Rotterdam te bestellen.

360º panoramisch uitzicht vanaf de Euromast op Rotterdam

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren geïnteresseerd in een Rondvaart door de haven van Rotterdam, onbeperkt pannenkoeken eten op de Pannenkoeken boot in Rotterdam en het Jeugd Vakantie Land in Rotterdam. 

Zoek je Hotel:

Een bezoek aan de Euromast is ook ideaal om te combineren met een stedentrip Rotterdam. Zeker als je meerdere dagen in Rotterdam wilt doorbrengen is het fijn om er ook te overnachten. In Rotterdam is er zat keuze en mogelijkheden om te overnachten. Een hotel uitkiezen is asboluut een individuele keuze. De één zoek het super deluxe in een *****+ hotel en de ander overnacht graag in hostel.

Klik ook maar eens hier om een leuke hotelkamer te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 4 februari t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Reguliere openingstijden platforms

Maandag - Dinsdag gesloten
Woensdag tot en met zondag 10.00 - 22.00 uur
Openingstijden restaurant

Maandag - Dinsdag gesloten
Woensdag tot en met zondag 10.00 - 22.00 uur

Wijzigingen voorbehouden

Prijs

Van 15,00 voor slechts 9,75
Kinderen van 4 tot en met 11 jaar van 10,00 voor maar 7,95
65+ van 15,000 voor slechts 8,95
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Euromast Rotterdam
Parkhaven 20
3016 GM Rotterdam
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com