12% Korting!

Heb je van alles met insecten? Of heb je juist helemaal niets met die kleine beestjes, maar ben je wel nieuwsgierig. Kom dan maar eens naar Natura Docet Wonderryck, Big Insects, in Denekamp, Overijssel (Twente). Daar kunnen ze je van alles vertellen en leren over het gevarieerde leven van allerlei insecten.

Klik hier om je entree tickets voor, Natura Docet Wonderryck, Big Insects, in Denekamp te bestellen.

Natura Docet Wonderryck:

Laat je door Miro en Kreek dor het grote avontuur leiden van de wondere wereld van insecten. Grijp ook deze unieke kans en kom oog in oog te staan met levensgrote insecten. Deze insecten hebben zich daar bij elkaar verzameld. En leven daar deze zomer bijzonder harmonieus bij elkaar. Terwijl je door hun wereld stapt, kun je van alles leren over hun manier van leven. Natuurlijk ook van hun schitterende schoonheid en unieke leefomgeving.

Big Insects in Natura Docet Wonderryck

Wat te doen in Natura Docet Wonderryk:

Als je eenmaal bent toegetreden tot deze wereld van Big Insects, voel je je net zo groot, of liever net zo klein, als deze insecten zelf. Oftewel je hebt jezelf betoveren en net zo klein laten als de beestjes. Om weer terug te kunnen gaan naar de grote mensen wereld, zul je de puzzel op moeten lossen. Want binnen de betovering ben je net zo groot als een lieveheersbeestje, mier of krekel. Lukt het jou om de puzzel op te lossen? Want daarmee verkrijg je namelijk de toverspreuk die nodig is om de verkleining ongedaan te maken. Lukt het jou om weer terug te keren naar je normale leven?

Klik hier om je entree tickets voor, Natura Docet Wonderryck, Big Insects, in Denekamp te bestellen.

Bekijk de wondere wereld van insecten in Natura Docet Wonderryck

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Almere Jungle Dierenpark in Almere, Zoo Veldhoven en Bijzonder Dierenpark ZieZOO in Volkel.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 13 juli t/m zo 16 augustus 2020

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Van 12,50 voor slechts 11,00

Locatie

Natura Docet Wonderryck
Oldenzaalsestraat 39
7591 GL Denekamp
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com